Anunțul momentului! Decizia luată de Simona Halep. Fanii așteptau cu mare interes asta

Andrei Cezar 07.10.2021, 12:05
Anunțul momentului! Decizia luată de Simona Halep. Fanii așteptau cu mare interes asta

Pe final de sezon, Simona Halep (30 de ani, 17 WTA) își dorește să revină la o formă cât mai bună, după ce a accidentările i-au dat mari bătăi de cap în această vară. Ea nu a reușit să strălucească la niciunul dintre tureneele la care a participat după ce a revenit în circuit. Pentru ajunge cât mai repede la forma care a cosacrat-o, sportiva română a luat o decizie care cu siguranță îi va bucura pe fani.

Deciza luată de Simona Halep în privința turenului de la Indian Wells

Tenismena din Constanța este favorita numărul 11 la turneul din California. Ea va debuta la Indian Wells în turul al doilea și o va întâlni pe câștigătoarea dintre Marta Kostyuk – Shai Zhang. Cu toate acestea, Simona Halep a luat decizia de a evolua și în proba de dublu a turneului.

Fostul lider mondial va face pereche cu Gabriela Ruse (23 de ani, 92 WTA), jucătoare care a intrat de curând în Top 100 WTA. Cele două au primit un wild-card pentru competiția de dublu, iar în primul tur vor întâlni perechea formată din Darija Jurak (Corația) și Andreja Klepac (Slovenia), favoritele numărul 7 ale competiției.

Coechipiera Simonei Halep, Gabi Ruse, s-a calificat și ea pe tabloul principal la simplu. Jucătoarea în vârstă de 23 de ani va juca în primul tur la Indian Wells cu franțuzoaica Alize Cornet (31 de ani, 64 WTA). Dacă o va învinge pe Cornet, va da peste finalista de la US Open, Leylah Fernandez (19 ani, 28 WTA).

România este reprezentat de patru sportive la turneul din California: Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu și Gabi Ruse. Totodată, Emma Răducanu și Bianca Andreescu, sportive cu origini românești, se află și ele pe tabloul principal la Indian Wells.

Aflate pe aceeași parte a tabloului, Simona Halep și Emma Răducanu s-ar putea întâlni în turul al treilea. Ar fi primul meci între Simona și campioana de la US Open, cea care a recunoscut că Halep este una dintre jucătoarele sale preferate.

Anuntul momentului! Decizia luata de Simona Halep. Fanii asteptau cu mare interes asta
Anuntul momentului! Decizia luata de Simona Halep. Fanii asteptau cu mare interes asta

Emma Răducanu, primul mesaj în limba română

Sportiva britanică și-a uimit fanii cât de bine vorbește românește, după ce a transmis un mesaj video prin care și-a anunțat participarea la Transylvania Open, turneu ce se va desfășura la Cluj Napoca, în perioada 25 – 31 octombrie.

Salut! Mă bucur că am ocazia să joc în Transylvania Open! Tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem! Pa!”, a fost mesajul pe care Emma l-a transmis fanilor români, prin intermediul organizatorilor Transylvania Open.

Urmăriți Impact.ro și pe