Anunțul ING pentru toți clienții. Câți bani mai poți retrage de la bancomat într-o singură zi

Cristian Cojocaru 01.04.2021, 13:57
Anunțul ING pentru toți clienții. Câți bani mai poți retrage de la bancomat într-o singură zi

ING Bank a venit cu anunțul potrivit căruia clienții băncii vor întâmpina noi schimbări în cadrul platformei de banking precum și pentru platforma de mobil. Aceste schimbări sunt făcute destul de des în scopul de a securiza cât mai bine platforma de banking.

ING a venit cu anunțul pentru toți clienții săi

ING Bank a venit cu noi schimbări pentru platforma sa HomeBank de internet banking precum și pentru platforma pentru telefoanele mobile. Un anunț oficial a fost făcut în acest sens pentru a le aduce la cunoștință celor câteva sute de mii de clienți pe care banca îi deține. Astfel, aplicația HomBank pentru telefoanele iPhone a fost actualizată în decursul nopții trecute.

Această nouă versiune a fost publicată, precum și o listă oficială a schimbărilor din cadrul App Store, așa cum se întâmplă în cazul fiecărei actualizări. Conform ING Bank, aceste actualizări sunt mici dar destul de dese iar scopul acestora este ca aplicația HomeBank pentru telefoanele mobile să aibă parte de cele mai eficiente standare de securitate implementate, care în această perioadă reprezintă deja o necesitate.

Pe lângă aceste actualizări, ING Bank implementează și dezvoltă diferite optimizări special dedicate pentru aplicația telefoanelor care folosesc sistemul de operare iOS. Aceste optimizări oferă o experiență mai bună de folosire a aplicației pe telefoanele iPhone, pe lângă securitate, fiabilitatea fiind un alt element extrem de important.

Limitele zilnice de depunere si retragere au ramas aceleasi, adica 15.000 de lei
Limitele zilnice de depunere si retragere au ramas aceleasi, adica 15.000 de lei

Sumele care pot fi retrase acum de la bancomat

În august anul trecut, ING Bank a impus noi reguli cu privire la limitele de depunere și retragere a numerarului de la bancomat. Conform regulilor impuse la sfârșitul anului 2019, clienții puteau depune și retrage numerar cu cardul în valoare de 300.000 de lei pe an calendaristic. Aceste limite s-au schimba, după cum arată informațiile publicate de către ING Bank.

„Indiferent de numărul cardurilor deținute de un Client, valoarea maximă a numerarului pe care acesta o poate retrage de la ATM într-un interval de 4 luni este de cel mult 100,000 lei pentru toate cardurile atașate conturilor sale in lei și de cel mult 20,000 EUR pentru toate cardurile atașate conturilor sale in EUR. Valoarea maximă a numerarului pe care acesta o poate depune la ATM într-un interval de un an este de cel mult 300,000 lei pentru toate cardurile atașate conturilor sale”, se arată în anunț.

Pe lângă aceste modificări, au fost introduse și un număr maxim zilnic de 30 de operațiuni de depunere și retragere de numerar. Limitele zilnice de depunere și retragere au rămas aceleași, adică 15.000 de lei. În cazul plăților cu cardul la POS-urile din magazine dar și plățile efectuate pe internet, limita zilnică a rămas la 30 de plăți în valoare de 40.000 de lei cu cardurile normale de debit și de credit. Pentru cardurile Visa Gold, această limită este de 60.000 de lei, iar pentru Visa în euro limita este de 6.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe