Antrenorul FCSB ajunge la Poliție. Ce acuze i se aduc lui Bogdan Vintilă

Marian Cărăvan 29.04.2020, 10:41
Antrenorul FCSB ajunge la Poliție. Ce acuze i se aduc lui Bogdan Vintilă

Bogdan Argeș Vintilă a trebuit să dea explicații Poliției după ce FCSB și-a reluat antrenamentele la începutul acestei săptămâni, în plină stare de urgență.

Antrenorul FCSB ajunge la Poliție. Ce acuze i se aduc lui Bogdan Vintilă

Jucătorii vicecampioanei s-au prezentat luni la baza sportivă din Berceni pentru reluarea antrenamentelor. Pentru dorința jucătorilor de a se antrena, s-au dat declarații la Poliție. Gigi Becali a povestit cu antrenorul Bogdan Argeș Vintilă a fost chemat la Poliția Capitalei, pentru analizarea situației, existând susăiciuni de nerespectare a distanțării sociale.

„Am înțeles că Bogdan Vintilă a fost chemat la Poliția Capitalei. Aici e o chestiune de competența inteligenței. Dacă respecți legea și nu încalci nimic, nu are cum să îți zică cineva ceva.

Ordonanța zice distanțare socială și grupuri de trei persoane, noi am respectat. Nu ne-am jucat cu mingea, nu ne-am apropiat, nu nimic, s-au antrenat fizic în grupuri de trei persoane. Am eu nevoie să îmi zică mie Nelu Tătaru?

Nu știu eu că ei fug de 30 de ani de răspundere, că nu au bărbăție? Să vedem ce zice Poliția, nu mai știu nimic în țara asta, toată lumea e cu frică, nu mai știi nimic, dacă legea e lege, cum să îmi fie frică? Dar, în România, eu am respectat legea și tot am ajuns la pușcărie”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali spune că jucătorii au respectat toate măsurile impuse de autorități

Ce au precizat oamenii legii

Gigi Becali susține că, de fapt, echipa sa nici nu a reluat pregătirile. „Polițistul a crezut că noi am început pregătirile, dar noi n-am început nicio pregătire, noi ne-am antrenat în grupuri de trei jucători”, a spus finanțatorul FCSB.

Acesta a mai precizat că antrenorul Bogdan Argeș Vintilă a prezentat un material video cu antrenamentul de luni, concluzia la care s-a ajuns fiind aceea că au fost respectate măsurile de distanțare socială, pentru evitarea răspândirii coronavirusului.

„Bogdan Vintilă a arătat la Poliție tot filmul cu antrenamentul. Polițiștii au zis că a fost respectată distanțarea socială, a fost totul conform legii”, a mai spus Gigi Becali.

După două etape din play-off, FCSB se situează pe locul al doilea, cu 26 de puncte, la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj. Campionatul Ligii I a fost suspendat de FRF la data de 12 martie.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe