Antonia, dezvăluiri neașteptate despre fizicul său. De ce parte a corpului este nemulțumită

Iancu Andreea, Ana Ionescu 01.02.2022, 17:28

Chiar dacă este considerată de mulți drept una dintre cele mai frumoase femei din România, Antonia are și ea aceleași probleme ca oricare altă prezență feminină din lume. În timp ce cei din jur o apreciază pentru talentul său muzical și pentru modul excepțional în care arată după cele trei sarcini, Antonia are unele nemulțumiri vis a vis de fizicul său. Artista a recunoscut ce parte a corpului și-ar dori să își îmbunătățească.

Antonia, nemulțumită de fizicul său. Care este partea corpului pe care vrea să o schimbe

Artista, devenită celebră nu doar pentru calitățile sale muzicale, ci și pentru că este de o frumusețe izbitoare, a uimit pe toată lumea cu afirmațiile recente legate de fizicul său. Deși Antonia este considerată de mulți drept o femeie superbă, motiv pentru care Alex Velea, partenerul său de viață, este adesea invidiat, cântăreața recunoaște că și-ar dori să mai lucreze la o parte a corpului său.

Concentrată tot mai mult pe modul în care arată în ultima perioadă, Antonia a recunoscut că speră ca eforturile sale să dea roade. Iar imaginile recente postate de vedetă pe rețelele de socializare arată această muncă. Cântăreața și iubitul său lucrează intens la sală, acolo unde artista își dorește să reușească să își tonifieze mai bine formele. Este cunoscut deja faptul că Alex Velea este un împătimit al sportului, având o disciplină de invidiat când vine vorba despre stilul său de viață.

„Vreau să am corpul mult mai tonifiat, cu o masă musculară mai mare, de aceea lucrez constant la sală cu Alexandru și cu antrenorii noștri, Ana-Maria Bircianu și Marius Mitrache.”, a recunoscut vedeta, într-un interviu pentru viva.ro.

Antonia, despre partea corpului său de care este nemulțumită
Antonia își dorește să își îmbunătățească aspectul fizic

Care este cel mai mare defect al artistei

Este o mamă împlinită, cu trei copii minunați: Maya, din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano, și Akim și Dominic, cei doi copii ai cuplului pe care îl formează cu Alex Velea. Deși a trecut printr-un divorț lung și a avut de înfruntat multe răutăți de-a lungul timpului, Antonia și-a păstrat optimismul și empatia. În timp ce unii o apreciază pentru bunătatea sa, artista recunoaște că cel mai mare defect al său este naivitatea.

”Sunt naivă, pentru că eu cred că toți oamenii au intenții bune.”, a punctat vedeta, potrivit sursei citate.

Cariera muzicală pe care a construit-o în România reprezintă pentru Antonia partea plină a paharului. Vedeta se bucură de familia pe care o are alături de Alex, cu care urmează să se căsătorească, însă recunoaște că privește cu un ușor regret faptul că nu mai trăiește peste Ocean. Întrebată fiind care este locul în care și-ar dori să își trăiască viața, Antonia a dezvăluit că i-ar plăcea să revină în Statele Unite ale Americii, acolo unde a și copilărit, de altfel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...