Anna Kournikova a dezvăluit cum a cucerit-o Enrique Iglesias. „Are un stimul puternic în viață”. Fosta jucătoare de tenis arată trăsnet, la 41 de ani – GALERIE FOTO

Sorin Barbu 10.06.2022, 15:41

Anna Kournikova este unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea tenisului, deși performanțele ei nu au fost grozave. Frumusețea, naturalețea, zâmbetul sexy și relația cu artistul Enrique Iglesias i-au adus celebritatea și o avere impresionantă. Fosta jucătoare de tenis a acordat un interviu în care a vorbit despre soțul ei, dar și despre cum arată viața unei familii cu trei copii.

Anna Kournikova și povestea ei de dragoste cu Enrique Iglesias

Anna Kournikova și Enrique Iglesias s-au cunoscut în anul 2001, pe platourile de filmare ale video clipului „Escape”, o melodie care a avut mare succes și datorită prezentei celor doi. Idila a continuat cu câteva întâlniri fierbinți, dar după perioadă superbă, cu escapade romantice și vacanțe exotice, a urmat și un moment de cumpănă pentru că s-au despărțit câteva luni. După ce s-au împăcat s-au și căsătorit, iar acum au trei copii: Nicholas și Lucy Iglesias, născuți în 2017, și Mary Iglesias, născută în 2020.

Fosta jucătoare de tenis a acordat în urmă cu câteva zile un interviu în care a fost întrebată despre relația cu Enrique Iglesias.

„Nu-mi place să schimb nimic. Iubesc stabilitatea. Îmi place încrederea într-o relație. Ce m-a atras la Enrique? Are un stimul foarte puternic în viață: creativitatea! El vrea să realizeze multe, se uită înainte și are multe idei. Este foarte interesant să vorbești cu el. Nu este plictisitor cu el”, a declarat fosta sportivă.

Anna Kournikova are o avere de 50 de milioane de euro

Anna Kournikova are 41 de ani, dar arată trăsnet. Corpul este foarte bine lucrat și este în continuare frumoasă foc… chiar și atunci când merge la cumpărături și se luptă cu pepenii și pachete cu mâncare.

Rusoaica s-a retras din tenis în anul 2003 la doar 22 de ani, din cauza unei accidentări. Cel mai bun loc al său în clasamentul WTA a fost opt, deși nu a câștigat niciun turneu, iar cea mai bună realizare a ei a fost o semifinală la Wimbledon, în anul 1997. A câștigat în schimb 16 turnee de dublu și a fost chiar pe primul loc în clasamentul mondial. Câștigurile din tenis nu sunt impresionante și se ridică la aproape 3,5 milioane de dolari. Turneele caritabile, reclamele și ședințele foto au ajutat-o să câștige aproape 50 de milioane de dolari.

„În viitor, Kournikova va fi un caz de studiu în marketingul sportiv. Va fi amintită mereu drept tânăra din Rusia care și-a exploatat aspectul fizic și a devenit una dintre cele mai populare atlete din lume, nu neapărat datorită performanțelor de pe teren, cât mai ales grație frumuseții sale”, notau cei de la sportscasting.com despre Anna Kournikova.

Rusoaica este stabilită în Miami alături de familie și ar fi devenit cetățean american în anul 2010.

Sursa Foto: Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe