Andreea Marin trage un semnal de alarmă. Ce a pățit vedeta. „E important să știți”

Dumitrică Roxana 05.08.2022, 18:49
Andreea Marin trage un semnal de alarmă. Ce a pățit vedeta. „E important să știți”
Nici vedetele nu scapă de înşelătoriile online. Multe firme se folosesc de imaginea lor pentru a promova anumite produse, fără a le cere, însă acordul. Într-o astfel de situaţie a fost pusă recent şi Andreea Marin.

Imaginea Andreei Marin, folosită fără acordul ei

Zâna a postat un mesaj pe Facebook prin care a ţinut să clarifice situaţia, pentru ca fanii ei să nu se lase păcăliţi de falsa reclamă.
„Dragii mei, când vedeți o asemenea „reclamă” oriunde, pe un site, pe o pagină a unei publicații online, e important să știți două lucruri:
1) este un fals, nu o știre sau reclamă reală, cineva se folosește de imaginea mea ca să vă atragă, să creeze curiozitate și să vă păcălească, în final, e lesne de înțeles că e realizată fără acordul meu și dacă nu sunteți siguri, totuși, mai bine intrați la comentarii pe paginile mele de Facebook și Instagram, semnalați și întrebați, comentariul la vedere, să îi avertizăm astfel și pe ceilalți, nu în privat” a postat pe pagina ei de Facebook.
2) nu dați click pe acel link indicat lângă poză, pentru că puteți avea încă o surpriză neplăcută, informațiile voastre pot fi colectate și folosite în mod nedorit de către cei din spatele acestei escrocherii, în detrimentul dvs. Un gând bun!”, a mai spus vedeta.
Andreea Marin, semnal de alarmă
Andreea Marin, probleme în mediul online

În ce relaţii e Andreea cu tatăl copilului ei

Andreea Marin și Ștefan Bănică au făcut furori acum mai bine de un deceniu, când formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Ambii au cariere de succes, iar în plan personal s-au iubit cu patos. Au decis, acum nouă ani, că vor să meargă pe drumuri separate, chiar dacă au și un copil împreună.

Cred că e foarte bine pentru ea să știe că, deși părinții ei nu sunt împreună, o iubesc nespus de mult amândoi. Noi am ajuns să înțelegem că cel mai important e copilul nostru. În asta constă relația noastră de azi. În momentul în care ea necesită ceva, suntem acolo pentru ea’, a declarat Andreea Marin, într-un podcast.
Urmăriți Impact.ro și pe