Andreea Marin s-a afişat în costum de baie. Cum arată fosta soţie a lui Ştefan Bănică Jr. de când a slăbit

Badea Violeta 18.07.2022, 07:49

Andreea Marin este de departe una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. Aceasta este și va rămâne întotdeauna o prezență extrem de plăcută pentru telespectatori. Recent, fosta soţie a lui Ştefan Bănică Jr. a publicat câteva fotografii din vacanța pe care o petrece în Italia, iar fanii au rămas impresionați când au văzut cât de bine arată vedeta în costum de baie! Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu!

Cum arată Andreea Marin în costum de baie, la 47 de ani

Andreea Marin se află într-o vacanță bine meritată în Italia. Vedeta nu a plecat singură, ci împreună cu partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu. An de an, acolo aleg cei doi îndrăgostiți să își petreaca fiecare concediu, iar anul acesta nu s-au abătut de la această tradiție.

De curând, prezentatoarea TV a publicat pe o rețea socială fotografii extraordinare din vacanță, în care apare în costum de baie. În vârstă de  47 de ani, fosta soţie a lui Ştefan Bănică Jr. se află într-o formă fizică de invidiat, după ce a reușit să dea jos câteva kilograme bune.

Acest lucru se poate observa cu ochiul liber în imaginile în care vedeta se afișează în costum de baie, în vacanță. Andreea Marin se poate lăuda cu un trup de invidiat.

Vedeta a optat pentru un costum de baie din două piese, iar admiratorii săi  din mediul online au fost surprinși să vadă cât de bine arată prezentatoarea TV. Numeroase complimente au curs la ultima postare a fostei zâne a surprizelor. Iată ce i-au transmis fanii:

„Superbă locația…dar si doamna!

Vacanță minunată! Ești superbă!

Ești superbă.. Vacanță plăcută

Ești frumoasă și cu mult bun simț, te apreciez mult pentru modestie, alte vedete se pozează cât mai nud, dar tu nu”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Andreea Marin s-a pozat in costum de baie
Andreea Marin s-a pozat in costum de baie

Secretul siluetei Andreei Marin! Cum a reușit să slăbească 7 kilograme

Îndrăgita prezentatoare TV a dat jos nu mai puțin de 7 kilograme în 2 luni și toată lumea se întreabă care este secretul vedetei. Ce dietă are moderatoarea?

Ei bine, se pare ca secretul Andreei Marin este mai simplu decât te așteptai. Mai exact, aceasta a slăbit după ce a renunțat la un singur produs.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună și jumătate și am pierdut șapte kilograme. Și să știi că, dacă ți s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne ferește, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate și că rezultatul va fi bun doar dacă te lași de dulciuri, imediat ai putea.

Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voință să fac asta. E o mare diferență”, a declarat Andreea Marin, potrivit spectacola.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...