Andreea Marin, previziune despre fiica ei. ”Sunt depășită”. Felul în care a uimit-o Violeta

Ana Anitoiu / 10.11.2020, 14:59
Andreea Marin, previziune despre fiica ei. ”Sunt depășită”. Felul în care a uimit-o Violeta

Andreea Marin a făcut o previziune despre fiica ei. Prezentatoarea TV a dezvăluit cum a uimit-o Violeta, despre care a spus că este ”foarte precoce”.

Ce a dezvăluit Andreea Marin despre fiica ei

Prezentatoarea TVR Andreea Marin, care a revenit de curând pe micile ecrane, la TVR2, cu emisiunea ”Nu există nu se poate. Cu Andreea Marin”, a spus că este o mamă norocoasă.

”Am norocul să am un copil tare bun la şcoală, care se ajută singur, cred că nici nu m-aş pricepe, sunt depăşită de priceperea ei. Dar sunt mereu atentă, prezentă la şcoală la nevoie, comunicăm, o sprijin, pentru mine educaţia e o bază foarte importantă pentru ca ea sa ajungă ulterior pe picioarele ei.

Îmi făceam griji, dar ea m-a liniştit, mi-a spus să nu mă îngrijorez, că nu suferă, se adaptează şi se descurcă, înţelege şi ştie că vremurile tulburi vor trece. Practic, ea m-a ajutat cu maturitatea ei”, a dezvăluit Andreea Marin.

În plus, Andreea Marin a dezvăluit care este cea mai mare provocare pentru ea, în rolul de mamă a Violetei – fiica pe care o are din relația cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin, previziune despre fiica ei. Cum a uimit-o Violeta
Andreea Marin, cu fiica ei, Violeta

”Să ţin pasul cu ea! E foarte precoce, practic, ea e cea mai mică din an, a mers în clasa întâi la 4 ani şi jumătate, a avut o curiozitate şi o energie specială, nu am putut să o ţin în loc.

Îmi propusesem să o ţin 2 ani în acelaşi an când oboseşte, dar nu a fost cazul, îi mulţumesc lui Dumnezeu, cred că nici nu ar accepta, e prea ataşată de colegii ei”, a mai spus Andreea Marin, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Cum a uimit-o Violeta pe Andreea Marin

Prezentatoarea TV a recunoscut că a fost uimită, recent, de fiica ei. Violeta i-a cerut ceva total neașteptat, după ce s-a interesat singură înainte.

”Copiii de azi sunt altfel, te uimesc, îţi dau replici mature la care nu te aştepţi sau acţionează imprevizibil. De pildă, a căutat singură un curs online de… drepturi contractuale şi l-a găsit, la Harvard! Şi face asta în timpul ei liber, e pasionată şi mi-a spus că i-ar plăcea să devină avocat.

M-am mirat, era o noutate absolută. Poate fi doar o fază, căci are doar 12 ani şi ceva, poate e o căutare, poate e mai mult, oricum, a-ţi cunoaşte drepturile în viaţă e esenţial. Aşa că m-am bucurat!”, a spus vedeta.

Andreea Marin a mai spus că fiica ei îi seamănă mult și că deși nu o încurajează să îi calce pe urme, nici nu s-ar împotrivi, dacă ea ar alege să facă acest lucru.

”Sincer, tare mult îmi seamănă. E vârsta căutărilor, dar şi vârsta la care excelează în mai multe direcţii, şi în zona umanistă, şi în cea artistică, şi a ştiinţelor exacte. O las să simtă ea însăşi care e drumul său. Nu o încurajez neapărat, dar nici nu sunt împotrivă, o voi susţine orice alege”, a spus Andreea Marin.

Prezentatoarea TV a mai spus că ea este o mamă ”hotărâtă”, care crede că și copilăria trebuie să fie trăită, deoarece are rolul ei.

”Copiii de azi ţin să facă anumite lucruri mai repede decât e timpul lor, unele sunt benefice, altele nu. Copilăria trebuie trăită, are rolul ei. Nu e nevoie să ne prefacem că suntem oameni mari mai devreme decât e cazul”, a mai spus ea.

Vedeta a adăugat că actualul ei partener, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, se joacă alături de Violeta. Astfel, partenerul ei ”suplinește” ceea ce ea nu știe să facă ”destul de bine”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI