Andreea Marin, dezvăluire tulburătoare despre cel mai greu moment din viață. „Cocoașa crescuse din senin”. Ce au făcut medicii

Mihnea Tălău 18.03.2023, 09:00
Andreea Marin, dezvăluire tulburătoare despre cel mai greu moment din viață. „Cocoașa crescuse din senin”. Ce au făcut medicii

Una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, Andreea Marin, a trecut de-a lungul vieţii și prin momente grele, despre care nu s-a sfiit să vorbească, deși a ținut mai mereu viața personală departe de ochii indiscreților.

Un diagnostic teribil urmat de operație

”Zâna Surprizelor” a avut un mare șoc atunci când a primit, din partea medicilor, un diagnostic teribil, precum și faptul că urmează și operația. Ea a fost suspectă de cancer, în 2018, după ce i-a apărut, din senin, o excrescență în zona cervicală, scrie RomâniaTV.

Andreea Marin a trecut printr-o operație, dar a mărturisit că nimic nu a fost mai rău decât momentul în care și-a așteptat răspunsul biopsiei.

„Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoare. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin. Așteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul”, a povestit ea.

Ce s-a întâmplat cu Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. în ziua în care au adus-o pe Violeta acasă de al maternitate

”Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu”

După ce medicii i-au extirpat tumoarea, Andreea Marin a avut de așteptat alte două săptămâni rezultatele biopsiei. Spre liniștea sa, analizele au arătat că a fost vorba despre o tumoră benignă.

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu. Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc.

A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a spus, la acea vreme, Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...