Andreea Marin, complet transformată. Ce schimbare radicală a ales să facă, fanii nu au mai recunoscut-o. Foto

Beatrice Dumitru 11.02.2023, 10:04

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete din România și se bucură de o mare popularitate. Aceasta nu pune accentul pe frumusețea fizică, dar arată foarte bine. Ea a ales să-și facă și o schimbare neașteptată de look și a renunțat la înfățișarea cu care și-a obișnuit fanii. Cum arată.

Cum arată Andreea Marin după schimbarea de look

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România și arată spectaculos la cei 48 de ani ai săi. Deși multe vedete de la noi apelează din ce în ce mai des la medicul estetician pentru a arăta bine, Andreea Marin a spus că nu este adepta operațiilor estetice.

Vedeta a ales, însă, să-și facă o schimbare radicală și a renunțat la culoarea părului cu care și-a obișnuit fanii în ultimii ani, când a preferat nunațele închise, precum negru sau șaten. Andreea Marin este mai blondă ca niciodată, iar  schimbarea o prinde foarte bine.

Andreea Marin, complet transformată. Ce schimbare radicală a ales să facă, fanii nu au mai recunoscut-o. Foto
Andreea marin s-a vopsit blond.

A lăsat în urmă fantomele trecutului

Andreea Marin trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, iar recent a mărturisit că a lăsat în urmă fantomele trecutului, a învățat să ierte, să se ierte, să iubească și să aprecieze mai mult ce e în jurul ei. De asemenea, ea a mai spus că a reușit să ajungă la un echilibru cu propria persoană, ceea ce îi aduce multă liniște sufletească.

Aș putea spune că trăiesc cel mai frumos și echilibrat moment al vieții mele. Da, sunt fericită. După 45 de ani, am ajuns la o înțelepciune, la o împăcare cu mine, cu limitele mele, cu știu ce îmi place. Am învățat să spun nu, că nu prea știam. Așa că da, cum ești pe interior se vede și în exterior”, a spus Andreea Marin pentru Click!.

De șase ani de zile, Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, iar relația lor merge foarte bine și s-a speculat că cei s-au căsătorit, mai ales după ce vedeta a postat diferite imagini pe rețelele de socializare, fie în rochii albe, fie cu anumite bijuterii. Dar Andreea Marin a dezmințit zvonurile. „Nu s-a întâmplat nimic de genul acesta, însă atunci când se va întâmpla veți afla cu siguranță”, a mărturisit ea.

Andreea Marin a mai fost căsătorită până acum de trei ori, cu Cristian Gheorghiță (1995-1998), Ștefan Bănică junior (2006-2013), alături de care are o fiică, Ana Violeta, și Tuncay Ozturk (2014-2017). Însă vedeta nu ar spune nu unui al patrulea mariaj.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...