Andreea Ibacka a făcut video în care să dezvăluie dacă va avea băiat sau fată, iar Cabral s-a enervat. ”Tu de ce filmezi? Pleacă de aici”

Ana Anitoiu 12.08.2021, 16:34
Andreea Ibacka a făcut video în care să dezvăluie dacă va avea băiat sau fată, iar Cabral s-a enervat. ”Tu de ce filmezi? Pleacă de aici”

Andreea Ibacka a aflat genul celui de-al doilea copil al ei și a făcut un video ca să surprindă reacția lui Cabral la marea veste. Însă, momentul n-a ieșit așa cum și-a dorit vedeta. Prezentatorul de televiziune s-a enervat în timpul filmării și l-a alungat pe cameraman. Iată care a fost motivul.

Cabral și Andreea Ibacka, îndrăgostiți lulea la 10 ani de la nuntă

Pentru Cabral și Andreea Ibacka teoria potrivit căreia dragostea ar dura doar trei ani este falsă. De fapt, iubirea lor e mai degrabă ca vinul. Cei doi sunt topiți unul după altul, la 10 ani de la nuntă, și așteaptă al doilea lor copil. În urmă cu doi ani, au devenit părinții unei fetițe pe care au numit-o Namiko.

Recent, Cabral a dezvăluit că deși a trecut un deceniu de la căsătorie, soția lui încă îi mai provoacă senzația de fluturi în stomac. Tot ce trebuie să facă pentru acest lucru este să îi zâmbească. La rândul ei, Andreea Ibacka a spus ce gest romantic obișnuiește să facă prezentatorul pentru ea.

”Mă mai scoate el câteodată în oraș la un pahar de vin, doar noi doi. Ultima oară am mers pe ploaie la o terasă pe un acoperiș din centrul orașului”, a spus Andreea Ibacka, în urmă cu ceva timp.

De ce s-a enervat Cabral când Andreea Ibacka i-a cerut să afle genul copilului

În imaginile video, Andreea Ibacka a apărut îmbrăcată cu o rochie roz și ținând un balon negru în mână, inscripționat cu mesajul ”O mică soră sau un mic frate” (pentru fiica ei, Namiko, n.r.). Vedeta a plănuit să-l spargă împreună cu soțul ei, astfel încât el să afle genul copilului. Însă, actrița l-a găsit pe Cabral în curtea casei lor, în timp ce uda cu un furtun, iar reacția lui n-a fost cea la care spera.

”Am fost la eco și am aflat sexul copilului, așa că acum am venit acasă să-i fac surpriză lui Cabral, să-l anunț dacă o să mai aibă încă o fetiță sau un băiețel. Hai cu mine!”, a spus Andreea Ibacka.

”Nu vreau să știu. Ți-am mai spus. Tu ce filmezi mă acolo? Nu vreau să aflu. O să știu la un moment dat. Nu vreau să știu. Nu vreau. La revedere! Oprește camera! (a deschis furtunul către cameraman, n.r.)”, a fost reacția lui Cabral, după care soția lui a plecat cu tot cu balonul negru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...