Andreea Bănică s-a pozat fără machiaj. Detaliul pe care l-au observat fanii vedetei

Diana Radu 07.11.2019, 14:33
Andreea Bănică s-a pozat fără machiaj. Detaliul pe care l-au observat fanii vedetei

Andreea Bălan a făcut publică pe contul său de socilaizare o fotografie în care artista apare complet nemachiată și o fotografie în care are un machiaj profesional. Prin această comparație, cântăreața a deschis o discuție despre frumusețe și a negat faptul că ar avea operații estetice. Cu toate acestea fanii, vedetei au observat imediat un detaliu care o dă de gol.

Andreea Bănică a pozat fără machiaj. Cum au reacționat fanii?

Andreea Bănică ne-a obișnuit cu stilul său impecabil atunci când se află pe scenă, însă artista nu se sfiește să se afișeze în fața tuturor și naturală, fără pic de machiaj.

„Nu am avut niciodată o problema să mă pozez fără machiaj, să ies din casă fără nimic pe față, să mă afișez naturală. Sunt bine cu mine, mă îngrijesc, sunt grijulie cu tenul meu și pot sta linistita și fără machiaj. 

Însă atunci când am un eveniment, un concert, o filmare, e normal să mă vedeți cu un machiaj profi. Așa am procedat de la începuturile carierei mele pentru că mi-am dorit să arăt frumos în fața publicului; e o dovada de respect, așa consider.

Andreea Bănică a pozat fără machiaj. Ce au obsevat fanii?. Sursă foto: Libertatea
Andreea Bănică a pozat fără machiaj. Ce au obsevat fanii?. Sursă foto: Libertatea

E normal să arătăm altfel după un machiaj de o oră, să știm să ne punem trăsăturile în valoare, să ne jucam cu umbre și lumini până când rezultatul e cel pe care îl dorim. Fie că vă place sau nu să vă machiați, aveți grijă de tenul vostru și iubiți-vă mult.

Eu am învățat să mă iubesc așa imperfectă cum sunt, mă afișez așa cum sunt pentru că am încredere în mine, ca femeie, dar, recunosc, iubesc machiajul și felul în care ne pune în evidență tot ce e mai bun.

Noi, femeile, suntem norocoase să putem apela la astfel de artificii, așa că sunt sigură că înțelegeti foarte bine de unde schimbările de care încearcă să se agațe unii când vine vorba de pozele în care port un machiaj facut corect. Pe fața mea nu a ajuns bisturiul, doar mâini înzestrate și pensule fine! ”, a scris Andreea Bănică pe contul de socializare.

Fanii cântăreței au reacționat imediat la postarea publicată de aceasta și au spus că se vede diferența dintre Andreea cea de acum și Andreea ce din urmă cu câțiva ani.

„Erai mai frumoasă înainte. Ce ți-ai făcut la buze”, „Machiajul zilnic nu e benefic”, „Să te uiți la pozele din trecut, cum erai. Ți-ai pus botox. Păcat de tine că te-ai pocit așa”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani

Urmăriți Impact.ro și pe