EXCLUSIV

Andreea Bănică, despre momentele grele din ultima perioadă. „Intru în depresie” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 07.11.2021, 13:50

Andreea Bănică nu-și ascunde suferința avută din cauza pandemiei. Artista este în prezent mamă cu normă întreagă și s-a reorientat spre domeniul online. Vedeta ne-a mai mărturisit că vremea urâtă o bagă-n depresie și ne-a vorbit despre motivul pentru care și-a retras copila de la dans, deși era foarte talentată și multiplă medaliată la diverse competiții.

Ultimul concert, în vară

– Cum te descurci în această perioadă?

Andreea Bănică: Tocmai m-a anunțat Lucian că am un concert la anul în iunie. Le luăm pentru anul viitor. A fost un an foarte prost pentru toți, dar mergem înainte. Uniii s-au reorientat, eu am grijă de familia mea. Sunt foarte bine în online, muncesc foarte mult, am o comunitate care trebuie susținută. Ca infleuncer da, îmi merge foarte bine.

– Când ai avut ultimul concert?

Andreea Bănică: Concerte nu a avut mai nimeni, decât foarte rar. Nu am auzit pe nimeni să aibă programat ceva de Revelion. Stăm toți și suportăm ce se întâmplă în această perioadă. Eu am suferit enorm din cauza faptului că am fost obișnuită o viață să fac asta, e munca, meseria mea. E foarte greu să nu urci pe scenă, să faci alte lucuri. Ultimul concert l-am avut prin vară, și primul la fel, atunci când s-a dat drumul au fost câteva. Dar doar atât.

– Copiii îți calcă pe urme?

Andreea Bănică: Sofia e foarte talentată, clar va avea o meserie în plus. Va avea de ales. Noah face cinci ani, o să-l duc la înot, acum mă ocup de el să-l duc să se bălăcească.

Motivul pentru care și-a retras fiica de la dansuri

– Spre ce are înclinații fiica ta?

Andreea Bănică: Sofia a făcut gimnastică, de fapt dansuri cu elemente de gimnastică, are o grămadă de medalii, premii, dar am retras-o de câțiva ani. Își dorea să fie cea mai bună, dar avea niște ticuri mari, mi-am dat seama că trebuie să o opresc. Cum am făcut asta, i-au dispărut și ticurile. Voia să fie bună peste tot, am vrut să o echilibrez și acum e ok. Își dorește să danseze în continuare dar va veni și timpul, acum să se ocupe de școală, se cer multe, nu e ușor mai ales când se face online. Programul școlar este lung, uneori chiar până la trei.

Fiica sa nu a avut nevoie de ajutorul artistei

– Te implci să o ajuți la lecții?

Andreea Bănică: Nu face meditații, nu m-am ocupat niciodată de ea, este independentă, responsabilă de mică. Să vedem însă cu răzvrătitul cel mic, să treacă pandemia, să nu mă apuce clasa întâi pe online cu el.

– Noah merge la grădiniță?

Andreea Bănică: Intrase și el la grădi, era pe drmul cel bun. Am văzut însă primul caz de Covid, și i-am zis hata, hai acasă. Teoretic, el activează în continuare, dar nu l-am mai dus.

Vremea urâtă o bagă în depresie

– Cu ce te ocupi în prezent?

Andreea Bănică: Chiar dacă nu cântăm, muncim, facem alte lucruri, că așa suntem obișnuiți. Eu îmi pregătesc un proiect pentru la anul, cu bandul meu. Pentru atunci când ne vom reveni și vom putea cânta în libertate.

– Ați avut probleme de sănătate în această perioadă?

Andreea Bănică: Ne-am vaccinat toți, inclusiv Sofia. Suntem foarte cuminței și ascultători, niciunul nu a avut Covid. Ne-a țint departe pentru că ne-am protejat. Sofia e înnebunită, avea mâinile praf de la prea mult dezinfectant. Această perioadă, cu siguranță, o să-i marcheze toată viața.

– Totuși, nu ați renunțat la vacanțle peste hotare…

Andreea Bănică: Doar ce ne-am întors din Egip, unde am stat o săptămână. Am profitat de vacanța școlară aSofiei. Când vine vremea urâtă, intru în depresie. Să vedem la iarnă cum va fi, dacă vom mai putea pleca și în ce condiții. Mie îmi place căldura, sunt disperată.

Urmăriți Impact.ro și pe