Andreea Bălan, condiție clară pentru George Burcea. Ce trebuie să respecte cei doi cu strictețe după despărțire

Iancu Andreea 29.06.2020, 15:15

Noua viață a Andreei Bălan este una deloc anticipată de vedetă. Deși și-a dorit mereu o familie frumoasă și unită, se pare că a trebuit să treacă prin experiența divorțului. Iar acest lucru nu este deloc simplu, mai ales când la mijloc se află și doi copii. Andreea a povestit într-un interviu exclusiv pentru viva.ro, care sunt condițiile clare pe care ea și fostul soț le respectă.

Când își vor putea reface viața cei doi foști soți

Andreea Bălan se bucură de noul statul de femeie singură. Deși este extrem de dificil, cântăreața încearcă să facă față greutăților. Astfel, potrivit vedetei, ea se asigură că micuțele Ella și Clara au tot ceea ce le trebuie, că mama și cei dragi ai ei sunt bine. Totodată, Andreea este extrem de activă în mediul online, dar și în cariera sa de artist. Astfel, vedeta încearcă să împace atât viața de familie cât și cariera. Cu toate acestea, Andreea speră să revină soarele și pe strada sa și să își găsească perechea.

Este evident că nu-mi doream să ajung aici, dar sunt tânără și pot să sper într-o nouă iubire. Totodată, având doi copii, e mult mai greu de gestionat o nouă relație și, momentan, nu mă gândesc la acest lucru. Mai am de vindecat anumite aspecte și trebuie să mă ocup numai de fete.

Totuși, Andreea nu este deocamdată pregătită pentru un nou pas, alături de alt bărbat. Tânăra, care a aniversat de curând 36 de ani, consideră că trebuie să mai treacă timp. Astfel, vedeta se gândește că abia peste câțiva ani ea sau George vor putea prezenta fetelor un nou partener de viață.

Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni.

Andreea și George Burcea au divorțat, dar au o relație bună de dragul micuțelor
Andreea și George Burcea au divorțat, dar au o relație bună de dragul micuțelor
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...