Andra şi Cătălin Măruţă au dat lovitura în acest domeniu. Prezentatorul tocmai a făcut anunţul despre succesul uriaş

Badea Violeta 02.02.2022, 10:21

Andra şi Cătălin Măruţă nu mai au nevoie de niciun fel de introducere. Cei doi sunt împreună de mai bine de un deceniu și au doi copii superbi. Cunoscuta cântăreață și prezentatorul TV au dat lovitura într-un anumit domeniu extrem de profitabil, așa că cei doi şi-ar putea rotunji şi mai mult conturile. Recent, Cătălin Măruţă a vorbit despre succesul uriaș!

Cătălin Măruță, despre succesul uriaș

Andra și Cătălin Măruță formează una dintre cele mai cunoscute și mai frumoase familii din România, alături de cei doi copii minunați ai lor, David și Eva.

Cei patru sunt extrem de activi în mediul online, acolo unde mii de fani îi urmăresc și sunt atenți la fiecare pas pe care-l fac.

Recent, Cătălin Măruță a dezvăluit că toată familia sa a ajuns în trendingul Youtube-ului românesc, motiv pentru care a ținut să le mulțumească tuturor fanilor. Andra face senzație cu noua sa piesă „Pas cu Pas”.

În doar cinci zile de la lansare, solista a adunat 1,6 milioane de vizualizări. Foarte urmărit este și podcastul cu Lucian Viziru al prezentatorului. În doar două zile, acesta a strâns aproape 14.000 de vizualizări.

„Salutare, prietenii mei de pe Instagram! Am intrat să vă mulțumesc. Am mai multe motive și chiar vă mulțumesc în numele întregii familii.

Lucrurile stau în felul următor: pe locul 1 în trendingul românesc, la general, e Andra cu piesa „Pas cu pas”. Vă mai las un link aici, în numele Andrei și al familiei vă mulțumim!

Vreau să vă mulțumesc că podcastul cu Lucian Viziru e și el în trending. A intrat direct pe locul 34 și are 100.000 de vizualizări într-o zi și un pic de la lansare. Vă mulțumesc mult!

Și cel mai mult vă mulțumesc că vlogul Evei și al lui David, despre proverbe românești și cum sunt analizate, e și el în trending pe locul 40 și ceva. Vă mulțumim mult de tot! Toată familia Măruță e în trendingul Youtubeului românesc!”, a spus Cătălin Măruță în secțiunea story de pe Instagram.

Eva l-a „pus la punct
Catalin Maruta, Andra si cei doi copii ai lor

Ce își doresc Eva și David Măruță să cumpere cu banii câștigați din online

Eva și David Măruță au mare succes în mediul online, așa că s-au gândit deja în ce vor investi banii câștigați. Cei doi nu își doresc haine de firmă sau dulciuri, ci un cățel. Mai întâi însă trebuie să-i convingă pe părinții lor.

„Nu vreau nici Balenciaga, nici Gucci, doar un câine vreau. Vreau un căţel, un Husky sau orice alt câine. Baţi din palme şi gata! Sau te duci la mall şi cumperi unul. Dacă nu, îţi dăm noi bani pentru că avem. Avem mulţi bani”, i-a spus Eva tatălui ei, Cătălin Măruță.

„Eu vreau un Pomeranian. Eu zic să facem aşa: plătim noi jumate şi tu jumate şi luăm câine”, a adăugat și David.

Ultimul vlog al celor doi copii, Proverbe românești: cum le traduc Eva și David (EVA SHOW, EP.19), a adunat nu mai puțin de 99.619 de vizualizări în doar două zile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...