Andra, nominalizată la o gală importantă din SUA. Cum o pot vota fanii

Diana Radu 05.03.2020, 09:09
Andra, nominalizată la o gală importantă din SUA. Cum o pot vota fanii

Andra, una din cele iubite artiste din România are o carieră de succes în industria muzicală. Vocea este una dintre calitățile care o recomandă pe artistă și tot datorită vocii a fost nominalizată la o gală importantă din SUA, alături de nume celebre de pe tot globul. Iată cum o pot susține fanii!

Andra, nominalizată la o gală importantă din SUA

Jurata de la ”Românii au talent” a fost nominalizată la gala canalului de desene animate Nickelodeon – Kids Choice Awards, care se va desfășura pe data de 22 martie în Statele Unite ale Americii. Alături de Andra au mai fost nominalizați și artiști români, precum: Alina Eremia, Irina Rimes și Gașca Zurli.

Vedetele din țara noastră sunt nominalizate la categoria „Cel mai iubit star românesc”, informează reprezenanții postului TV. Gala de la Los Angeles va fi difuzată în România pe data de 25 martie, de la ora 19:00, pe Nickelodeon.

andra, nominalizata, gala, sua
Andra, nominalizată la o gală importantă din SUA

Susținătorii Andrei sau ai celorlalte vedete își pot vota favoriții până pe data de 22 martie, pe site-ul Kids Choice Awards.  În România, copiii își pot susține artiștii favoriți pe Nickelodeon.ro. Despre această nominalizare, Andra a spus că este o onoare pentru ea faptul că este îndrăgită de toate tipurile de public, de la copii până la străbunici.

„Sunt foarte fericită să fiu nominalizată la aceste premii! Să fiu una din preferatele copiilor înseamnă foarte mult pentru mine. Știu că ei apreciază sinceritatea, umorul, autenticitatea, așa că sunt onorată să fiu printre artistele nominalizate. Mulțumesc tuturor fanilor mei, fie că sunt încă în scutece sau sunt străbunici!”, a declarat Andra.

Și Mirela Retegan a declarat că este tare bucuroasă de faptul că Gașca Zurli a reușit să depășească granițele României și să ajungă la copiii de peste hotare. Alina Eremia s-a declarat surprinsă de această nominalizare, în timp ce Irina Rimes a spus că adoră să fie mai aproape de cei mici, decât de oamenii mari.

„Mereu mi-am dorit să fiu mai aproape de copii decât de maturi, pentru că al lor este viitorul. Dacă reușești să stârnești pasiunea în sufletul unui copil, apoi nu exista armă mai puternică decât aceea. Sunt foarte fericită să știu că am ajuns la sufletul lor, că îmi înțeleg muzica și cămă apreciază. Pentru mine nu există o răsplată mai sincera decât asta!”, a declarat Irina Rimes.

Alte nume celebre care vor participa la eveniment sunt: Justin Bieber, Beyoncé, Billie Eilish, Chris Evans, Ariana Grande, Kevin Hart, Dwayne Johnson, Patrick Mahomes și Taylor Swift.

Urmăriți Impact.ro și pe