Andra, mesaj emoționant pentru fiica sa. Imaginea a topit inimile fanilor. Foto

Diana Radu 07.01.2020, 15:53
Andra, mesaj emoționant pentru fiica sa. Imaginea a topit inimile fanilor. Foto

Andra a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Intagram pentru fiica ei, Eva, cu ocazia zilei acesteia de nume. Andra i-a urat fiicei sale să fie mereu curajoasă și zâmbitoare. La postarea făcută de artistă au reacționat mai multe vedete care i-au urat micuței Eva, ”La mulți ani”.

Andra, mesaj emoționant pentru fiica ei: ”Ioana mea mică bună și talentată”

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță se numără printre sărbătoriții zilei care poatră numele Sfântului Ioan Botezătorul, care este prăznuit de către creștini pe data de 7 ianuarie. Cu acest prilej mama Evei a ținut să-i transmită un mesaj emoționat pe contul său de Intagram. Iată ce i-a urat Andra fiicei sale, Eva Maria Ioana.

”Ioana mea mică, bună și talentată! Să știi ca ai nume de sfânt și un îngeraș păzitor care are grijă de tine întotdeauna. La mulți ani, iubita mea! Să fii mereu curajoasă și zâmbitoare ♥️”, a scris Andra pe contul său de Instagram.

Andra, mesaj emoționant, eva
Andra, mesaj emoționant pentru fiica ei: ”Ioana mea mică bună și talentată”

Postarea făcută de cântăreață pe contul său de Instagram a adunat 14,214 like-uri și foarte multe urări de la mulți ani. Printre vedetele care i-au lăsat un gând bun micuței Eva s-a numărat inclusiv Cătălin Măruță. De asemenea, Măruță a postat și el pe contul lui de Instagram o poză în care apare împreună cu fiica sa, alături de mesajul ”La mulți ani, Ioana!”.

Andra și fiica sa Eva au relație deosebită, iar de curând cele două au înregistrat și primul cântec împreună. Micuța Eva este foarte atașată de mama sa, căreia îi calcă pe urme. Eva a moștenit calitățile vocale ale Andrei, dar și pasiunea pentru cântec, iar mama sa este mai mult decât încântată să o ghideze în acest drum pe care l-a ales. Cântăreața a mai dezvăluit de curând că fiica sa este foarte ambițioasă și că nu lipsește niciodată de la repetiții.