Anda Adam primește o nouă lovitură în cazul evacuării locuinței din Bragadiru. Instanța a luat decizia, detaliul care a cântărit greu la dosar

Anca Manolica 18.01.2023, 13:54

Anda Adam nu renunță la luptă dar acum a primit o nouă lovitură în cazul evacuării locuinței din Bragadiru. Artista are ghinion după ghinion, instanța luând decizia de a nu îi da dreptate în acest caz. Ce detaliu a făcut diferența. Care este motivul pentru care instanța nu i-a dat dreptate.

Cântăreața, o nouă lovitură în scandalul evacuării vilei din Bragadiru

Scandalul evacuării vilei din Bragadiru nu ia sfârșit, în ciuda deciziei instanței din vara anului 2022. Atunci, avocatul Adrian Cuculis, reprezentantul legal al proprietarei casei, spunea că apelul pe care artista l-a înaintat a fost respins de Tribunalul Ilfov și că blondina era obligată și la plata cheltuielilor de judecată.

„Respinge apelul, ca nefondat. Obligă apelanta să plătească intimatei cheltuieli de judecată în apel, constând în onorariu avocat în cuantum de 2975 lei. Definitivă. Pronunţată, astăzi, 01.07.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, spune decizia Tribunalului Ilfov.

La jumătate de an mai târziu, avocatul revine cu o nouă dezvăluire din acest caz, spunând că Anda Adam a pierdut din nou. Cererea pe care a depus-o a fost anulată de instanță, pe motiv că acțiunea vedetei a fost făcută „în mod incomplet”, blonda neplătind nici acum „taxele”, făcând referire la cele de timbru.

„Anda Adam pierde din nou. După ce a fost evacuată din imobilul pe care îl ocupa în mod nelegal, aceasta s-a hotărât să „desfacă” contractul şi să-și dovedească nevinovăţia.

Doar că de la a vrea la a face e cale lungă în instanţă şi pentru că acţiunea a fost făcută să îi spunem în mod incomplet, instanţa i-a anulat cererea.

Mai pe scurt, nu şi-a plătit nici aici, taxele (de timbru). Reamintesc că la jumătatea anului trecut am obţinut definitiv evacuarea acesteia din imobil”, a transmis Adrian Cuculis.

Anda Adam

Anda Adam: „Nu a existat bună credință”

Scandalul a pornit în anul 2021, atunci când Anda Adam a semnat un antecontract de vânzare-cumpărare. Ulterior, artista a început renovările, investind bani grei în vila din Bragadiru. S-ar părea, însă, că aceasta nu a onorat documentul semnat, ceea ce a dus, în cele din urmă, la anularea actului și evacuarea ei din locuință.

„Am dorit să fiu anunțată din timp cu statutul actelor de succesiune, dar am fost anunțată că ei nu-mi mai vând imobilul. Asta după ce, de bună credință, eu am primit cheia imobilului, mi s-a dat voie să intru în el și să-mi încep amenajările pentru a mă muta să locuiesc acolo.

Din partea lor nu a existat bună credință. Au vrut să vândă ceva pentru care nu aveau acte, dar când s-au trezit cu actele în mână mi-au cerut banii într-un termen foarte scurt”, a declarat fosta componentă a trupei N&D, pentru Perfecte.ro.

Citește și: Anda Adam l-a refuzat pe Ramzan Kadîrov. Acolitul lui Putin îi oferise 50.000 de euro. „M-am îngrozit”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...