Ancuța Bodnar și Simona Radiș sunt reginele lumii. Victorie și la 8+1. A venit și tortul pe podium la canotaj

Ioana Bucur 25.09.2022, 17:57
Ancuța Bodnar și Simona Radiș sunt reginele lumii. Victorie și la 8+1. A venit și tortul pe podium la canotaj

Aur, din nou, pentru sportivii de la noi din țară, iar imnul României a fost cântat pentru a patra oară la campionatul de la Racice. Ancuța Bodnar și Simona Radiș sunt reginele lumii, iar reușita lor a fost urmată de o victorie și la 8+1 feminin. Au fost momente emoționante pe podium, unde a ajuns și un tort special pentru campioana care a împlinit astăzi vârsta de 24 de ani.

Tortul a ajuns pe podiumul de la canotaj

Final incredibil pentru sportivii din România în cea de-a opta și ultima zi a competiției de la Racice. Delegația țării noastre a obținut, în total, patru medalii de aur.

Au fost momente pline de emoții după victoria obținută de Ancuța Bodnar și Simona Radiș. Cele două au ascultat imnul țării, de pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, cu mâna la inimă. Tot pe podium a ajuns și un tort special pentru Bodnar, care a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 24 de ani!

„A treia medalie de AUR  pentru România ?? la Campionatele Mondiale de la Racice! De această dată, câștigată de Simona Radiș și Ancuța Bodnar în proba de dublu vâsle feminin (W2x). Felicitări!

Campioane Olimpice la Tokyo 2020, duble Campioane Europene în 2022, atât la dublu rame feminin (W2-), cât și la 8+1 feminin (W8+), Simona Radiș și Ancuța Bodnar au dominat cursa din Finala de astăzi, pe care au încheiat-o cu un timp de 06:47:77, înaintea echipajelor din Olanda și și Irlanda.

Cel mai frumos cadou pentru Ancuța Bodnar, care astăzi își aniversează ziua de naștere. La mulți ani!”, au transmis reprezentanții Federației Române de Canotaj, pe pagina de Facebook.

Ancuta Bodnar si Simona Radis sunt reginele lumii. Victorie si la 8+1. A venit si tortul pe podium la canotaj
Sursa foto: Facebook/ Federația Română de Canotaj

Patru medalii de aur pentru sportivii din România

Ziua nu s-a încheiat pentru Simona Radiș. Sportiva a acceptat să participe și la proba de 8+1 feminin, proba regină a canotajului, luând locul Denisei Tâlvescu. Ultima cursă de la Racice s-a încheiat cu o nouă victorie a românilor, delegația noastră câștigând cea de-a patra medalie de aur de la această competiție.

Echipajul de la 8+1 feminin a fost compus din: Magdalena Rusu, Iuliana Buhuș, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și Victoria-Ștefania Petereanu.

„Ultima cursă a Campionatului Mondial de la Racice, încă o medalie de AUR pentru România! În proba regină a canotajului, 8+1 feminin (W8+)! Felicitări echipajului compus din Magdalena Rusu, Iuliana Buhuș, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și Victoria-Ștefania Petereanu!

Echipajul de 8+1 feminin a câștigat medalia de Aur și luna trecută, la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen!”, a transmis Federația Română de Canotaj.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...