Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme s-a confruntat: „Totul e o lecție”

Ana-Maria Tudor 21.06.2023, 17:48
Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme s-a confruntat: „Totul e o lecție”

Anca Serea a avut curajul să își deschidă sufletul și să vorbească despre o perioadă extrem de dificilă din viața sa, în care s-a confruntat cu o problemă de sănătate ce a afectat-o în trecut. Într-un moment de sinceritate și vulnerabilitate, vedeta a făcut următoarele dezvăluiri despre acea experiență tulburătoare.

Anca Serea a avut probleme grave de sănătate

Frumoasa partenera de viață a lui Adrian Sînă a mărturisit că întotdeauna a fost o persoană foarte atentă și riguroasă în ceea ce privește alimentația ei. A pus mereu accent pe un stil de viață sănătos și echilibrat, acordând o atenție deosebită alegerii alimentelor și nutriției corecte. Cu toate acestea, după ce a trecut de vârsta de 40 de ani și a avut de înfruntat anumite probleme de sănătate din cauza acestui obicei, vedeta luat o decizie surprinzătoare, aceea de a se relaxa total în ceea ce privește regimul alimentar.

 

Anca Serea a realizat că trebuie să se concentreze mai mult pe starea ei de bine generală și să își ofere permisiunea de a se bucură de mâncare într-un mod mai liber și mai puțin restrictiv.

Bruneta a dezvăluit că problemele de sănătate prin care a trecut au fost deosebit de dificile și au necesitat tratamente specifice.

Îndrăgita vedetă s-a confruntat cu o formă severă de anemie, caracterizată de niveluri scăzute de hemoglobină și feritină în organism. După investigații și consultări medicale, s-a constatat că această stare de sănătate precară a fost rezultatul unei deficiențe de proteină animală în dieta sa.

„Toată viața mea am fost, nu neapărat panicată, dar am fost foarte atentă și riguroasă cu tot ce am mâncat. Dar acum, după 40 și un pic de ani și după niște probleme de sănătate pe care le-am avut, m-am relaxat total. Foarte dificile (n.r. problemele de sănătate). Da, am făcut (n.r. tratamente). O anemie foarte severă, cu hemoglobină 4,6 și cu feritină 0, adică practic nu mai aveam fier deloc, asta pentru că nu mâncam proteină animală”, a mărturisit Anca Serea, pentru Antena Stars.

Recuperarea a fost dificilă

Știți vorba aia: „Ce se strică repede, se repara greu”, cam așa au stat lucrurile și în cazul Ancăi Serea. După o luptă de doi ani cu această problemă de sănătate, vedeta a reușit în cele din urmă să se recupereze complet. Cu sinceritate, ea a mărturisit că a trecut prin momente extrem de dificile, dar a primit sprijinul necondiționat și susținerea valoroasă din partea celor dragi.

„În doi ani (n.r. în cât timp și-a revenit). Foarte mult și foarte greu, dar e o lecție, totul este o lecție în viață. A fost greu, a fost foarte complicat. Dumnezeu, mama mea și copiii (n.r. cine a sprijinit-o)”, a adăugat vedeta.

Însă, problemele de sănătate au rămas în trecut, iar Anca radiază de fericire și se pregătește să meargă în vacanță alături de familie.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: