Anamaria Prodan spune tot despre aventurile lui Reghecampf. Impresara a răbufnit: „Zâmbesc, nu mă interesează”

Stan Filon 09.04.2021, 19:12
Anamaria Prodan spune tot despre aventurile lui Reghecampf. Impresara a răbufnit: „Zâmbesc, nu mă interesează”

Anamaria Prodan este imună la bârfele care au apărut în spațiul public despre soțul său, Laurențiu Reghecampf! Impresara nu crede că soțul ei ar înșela-o vreodată, mai ales cu femei plătite. Spune că știe exact cine este soțul ei, care nu ar face așa ceva niciodată!

Anamaria Prodan spune tot despre presupusele aventuri ale lui Laurențiu Reghecampf

Mai multe zvonuri legate de posibile infidelități ale antenorului Laurențiu Reghecampf circulă în spațiul public, însă soția sa, Anamaria Prodan, spune că doar zâmbește când aude așa ceva, deoarece este sigură că soțul său nu i-ar face așa ceva niciodată, deorece nu îi stă în caracter.

”Reghecampf nu este genul de om care să facă așa ceva. Reghecampf este cu mult prea bun, e numărul 1. Reghecampf niciodată nu ar face așa ceva, are niște principii de viață și o dragoste pentru familia lui și un respect față de societate, în primul rând, încât nu s-ar uita vreodată nici la femei ușoare, nici la site-uri, nimic. Nu cunosc aceste site-uri, nu cunosc aceste femei, nu mă interesează cine sunt, nu mă interesează aceste zvonuri care vin din partea anturajului lui G…, ale nu știu cui, nu sunt pentru noi. Eu ce știu și vă spun cu mâna pe inimă este că Reghecampf este unicat și nu a greșit o dată în viața lui, nu și-a făcut copilul de râs. Reghecampf își dorește ca băiatul lui cel mic, care îl idolatrizează și băiatul cel mare și fetele să meargă foarte mândri pe stradă, să nu vină cineva să spună „golanul de taică-tu”. Reghecampf nu ar face niciodată așa ceva”, a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Anamaria Prodan spune tot despre presupusele aventuri ale lui Laurentiu Reghecampf
Anamaria Prodan spune tot despre presupusele aventuri ale lui Laurentiu Reghecampf

”Este unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii”

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan nu a ratat ocazia să-l ridice în slăvi pe Laurențiu Reghecampf, despre care a spus că este unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii!

”Nu știu cine este R…, nu știu cine este B…., C…., aud prin oraș, zâmbesc, nu mă interesează. Le spun tuturor care îmi povestesc despre aceste femei că soțul meu nu face parte din categoria asta care ia femei, le plătește, soțul meu nu face parte din lumea asta. Soțul meu este unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...