Anamaria Prodan, reacţie oficială despre divorţul de Reghecampf. “Îi oferim șansa de a alege”

Andrei Cezar 18.10.2021, 18:28

A apărut prima reacție oficială a Anamariei Prodan legată de divorțul de Laurențiu Reghecampf. Într-o ultimă încercare de împăcare, impresara a transmis că este dispusă să își ierte soțul pentru ”greșelile făcute” și că îl aștepată înapoi, alături de familie, chiar dacă acesta a depus deja actele pentru divorț și ar urma chiar să fie și tătic cu noua lui iubită.

Reacția oficială a Anamariei Prodan despre divorțul de Laurențiu reghecampf

Laurențiu Reghecampf pare mai hotărât ca niciodată să pună punct mariajului cu Anamaria Prodan și a anunțat, săptămâna trecută, că a depus deja actele pentru divorț. În plus, în urmă cu trei zile au apărut și imagini cu el și noua lui iubită în diferite locații, semn că antrenorul s-a săturat să își mai ascundă relația.

Femeie puternică, așa cum o cunoaște toată lumea, Anamaria Prodan nu a încetat nicio clipă să lupte pentru căsnicia sa, iar de fiecare dată când a venit vorba de un eventual divorț, impresara a negat că ar fi posibil acest lucru.

În comunicatul oficial transmis astăzi, Anamaria Prodan nu pare dispusă nici acum să renunțe la lupta pentru cel pe care îl numește ”Soarele nostru”. Femeia de afaceri consideră că acțiunile soțului ei sunt doar niște ”greșeli omenești” și speră că încă îl mai poate întoarce din drum pe ”Reghe”.

Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga în universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenesti! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumăm si le îndreptăm, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici ( căci toți suntem unici în felul nostru ) depinde de capacitatea fiecărui suflet să se înalte! O să-l ajutam pe Soarele nostru ca sufletul lui să poata vibra înalt! NOI, familia, ne rugăm ca în această viață, acest suflet minunat al lui LAURENTIU să cunoască adevărata fericire, alături de noi cei care il divinizăm și l-am ajutat să atingă culmile succesului. Sufletele familiei noastre sunt fabuloase și mereu au tins spre absolut! S-au ferit să fie vulnerabile să involueze și să alunece în lumea obscură.”, a tranmsis Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

”O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește și consideră că îl face fericit”

Sexy-impresara arată că este dispusă să îi ierte orice greșeală lui Laurențiu Reghecampf, doar să se întoarcă la familia sa. Totuși, deși nu vrea să admită, agentul FIFA ia în calcul și varianta în care ”Reghe” nu va renunța la relația cu noua lui iubită și mărturisește că își va susține soțul indiferent de deciziile pe care le ia.

Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe LAURENȚIU REGHECAMPF și am înțeles că el, sufletul superb si sclipitor, bun și credul a realizat greșeala și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII. NICIODATĂ NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CĂ NOI NE IUBIM și, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjurăm, ci respectăm alegerile fiecăruia. Ce dovada mai mare de iubire, respect și recunoștință putem noi, familia, să-i oferim  SOARELUI NOSTRU, LAURENȚIU REGHECAMPF? O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește și consideră că îl face fericit! O să-l susținem necondiționat, o să-l apărăm și ridicăm de fiecare data când drumul lui merge către un “dead end “! Doar Sufletele neevoluate gândesc superficial și penibil, aplicând răutate în tot ceea ce întreprid, dar nu le judec pentru că toate sufletele sunt bune în fața lui Dumnezeu!

Anamaria Prodan, reactie oficiala despre divortul de Reghecampf.
Anamaria Prodan, reactie oficiala despre divortul de Reghecampf. “Ii oferim sansa de a alege”

”Îi dorim mult succes în orice decizie ia”

În plus, Anamaria Prodan a declarat că nu își va ataca soțul niciodată în public, chiar dacă în cele din urmă se va ajunge la o despărțire oficială.

Nu am să-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, și nu mă interesează nimic din ce-și dorește lumea sau orice încearcă să inoculeze în sufletul soțului meu oricine! Dimpotrivă, noi familia o să-l susținem și mai tare și îi dorim mult succes în orice decizie ia! O să fim mereu prezenți în viața lui și, dacă cineva va încerca să-l îngenuncheze sau să-l umilească, să-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit URAGAN de pe pământ numit PRODAN.

SOȚUL MEU VA ȚINE CAPUL SUS IN FAȚA TUTUROR ȘI COLOANA VERTEBRALĂ PERFECT DREAPTA. ÎN VIAȚĂ ESTE VORBA DESPRE ALEGERI ÎNSĂ! ALEGERI PE CARE ORICE SUFLET EVOLUAT TREBUIE SĂ ȘI LE IA SINGUR! ALEGEȚI MEREU SĂ FIȚI PROȘTII DINTRE DEȘTEPȚI, niciodată DESTEPȚII DINTRE PROȘTI!

CU STIMĂ ȘI RESPECT ACEEAȘI UNICĂ FAMILIE REGHECAMPF / PRODAN CARE ESTE UN EXEMPLU DE IUBIRE ȘI RESPECT ABSOLUT! “, se arată în comunicatul transmis de Anamaria Prodan, cu privire la separarea și divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Totodată, pentru a-și întări afirmațiile de susținere față soțului ei, Anamaria Prodan a postat astăzi o fotografie de colecție pe Instagram în care apar toți membrii familiei, împreună cu Laurențiu Reghecampf. În dreptul imaginii este scris mesajul ”Cea mai puternică familie”. Postarea a strâns peste 20.000 de aprecieri în doar câteva ore.

Urmăriți Impact.ro și pe