Anamaria Prodan, probleme cu fiica baschetbalistă. Ce a pățit Sarah

Gabriel Peneș 13.09.2022, 11:43

Anamaria Prodan, probleme cu fiica baschetbalistă. Agenta de jucători are emoții cauzate de situația uneia dintre fetele pe care le are din prima ei căsătorie, cea cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu. Sarah Dumitrescu Prodan abia a împlinit 22 de ani și joacă baschet, la rândul ei, la o echipă universitară din SUA. Dar fiica Anamariei Prodan a suferit o gravă accidentare pe când se află chiar în România, la Cluj, alături de lotul național feminin de baschet al țării noastre.

Anamaria Prodan, probleme cu fiica baschetbalistă

Anamaria Prodan, probleme cu fiica baschetbalistă. Sarah Dumitrescu Prodan, fiica impresarei din prima sa căsătorie, cea cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, a suferit o accidentare gravă la genunchi și a fost operată, scrie gsp.ro.  Baschetbalistă la rândul ei în SUA, la California Polytechnic State University, în Big West Conference, Sarah a fost operată în cursul zilei de luni la Cluj.

Sarah Dumitrescu Prodan se afla în România la lotul național când a suferit accidentarea. Ea a avut nevoie de o operație de urgență la ligamente, iar intervenția a avut loc la o clinică privată din Cluj. Baschetbalista a mai suferit o accidentare asemănătoare în 2020. Acum, doctorii au decis să-i pună un ligament sintetic. Sarah tocmai a împlinit 22 de ani, duminică, 11 septembrie. Ea era obișnuită să-și serbeze ziua de naștere cu petreceri pline de fast, în Dubai ori în România, la Mamaia. Încă nu se știe dacă accidentarea s-a produs într-un context sportiv sau în afara pregătirilor cu lotul național.

Anamaria Prodan, probleme cu fiica baschetbalistă. Ce a pățit Sarah
Sarah Dumitrescu Prodan l-a considerat ca pe un adevărat tată pe antrenorul Laurențiu Reghecampf în timpul căsniciei acestuia cu mama baschetbalistei

Ce a pățit Sarah

Anamaria Prodan are două fete din căsătoria cu Tibi Dumitrescu: Rebbeca, născută în 1999 și Sarah, venită pe lume în 2000. În timpul relației, apoi căsniciei cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, ce au durat 15 ani, acestea l-au considerat ca pe un tată pe tehnician. Dar, după ce relația acestuia cu Corina Caciuc a devenit publică, Sarah l-a criticat dur pe cel pe care l-a considerat un adevărat părinte vreme de ani de zile.

„A decăzut rău de tot. Noi îl iubim foarte mult, asta nu se schimbă, dar nu pot să îl văd așa de rău. A ajuns să râdă lumea de el, nu înțeleg cum a ajuns aici. Mama ne-a învățat mereu că trecutul te urmărește toată viața, poate va învăța și el acest lucru. Când vrei să ieși în față și nu ai valoare te faci din ce în ce mai mult de râs”, a spus Sarah Dumitrescu, potrivit playsport.ro.

Sarah Dumitrescu a debutat pe 1 noiembrie 2019 în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul nivel înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet. Ea a fost ajutată foarte mult în carieră de tatăl biologic, Tibi Dumitrescu.

„Mi-am însușit lecția, chiar dacă mi-a fost greu. Azi sunt puternică și mândră de mama și de frații mei. De tatăl meu, care m-a ajutat enorm în cariera mea.

Chiar și de Laurențiu care mi-a fost ca un tată, până când a greșit enorm și a căzut in lumea aia urâtă, de care noi nu vrem sa știm”, a precizat Sarah, la un moment dat.

Sursa foto: Instagram/Sarahh

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....