Anamaria Prodan, la capătul răbdării. Ce îi reproșează lui Reghe înainte de divorț. Mesajul tranșant al impresarei:. „M-am chinuit 15 ani”

Anca Manolica 22.09.2022, 08:52
Anamaria Prodan, la capătul răbdării. Ce îi reproșează lui Reghe înainte de divorț. Mesajul tranșant al impresarei:. „M-am chinuit 15 ani”

Scandalul pare să nu se mai termine între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Iar următoarele două săptămâni vor fi de foc, pentru că, potrivit spuselor impresarei, ar urma să se tranșeze, într-un final, divorțul de antrenor. Acesta a fost chemat de urgență în țară la audieri. Ce reproșuri îi aduce Anamaria.

Ce îi reproșează Anamaria Prodan lui Reghe înainte de divorț

Urmează o perioadă extrem de intensă pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf. Antrenorul echipei Neftchi Baku ar fi fost somat de urgență de către organele abilitate de la Poliția Buftea să se prezinte zilele acestea în România la audieri, cu privire la plângerea penală pe care Anamaria Prodan a făcut-o, cu privire la sustragerea bunurilor comune ale familiei.

Sexy impresara urmează să fie și ea chemată la audieri pe marginea acestui subiect, în zilele ce urmează. Mai mult, joi, 28 septembrie, la Tribunalul Buftea este programată o nouă înfățișare în procesul de divorț dintre cei doi soți. Aceasta este nerăbdătoare ca Reghecampf să îi dea cât mai repede divorțul!

„M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, a spus Anamaria Prodan, pentru Click!.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Tot acum se va soluționa și problema pensiei alimentare a băiatului lor

Tot la procesul de divorț va trebui să se rezolve, definitiv, și problema pensiei alimentare în cazul minorului Laurențiu Reghecampf junior. Anterior, în luna iulie, Judecătorii de la Tribunalul Ilfov au decis ca antrenorul să îi plătească lunar câte 2.000 de euro.

„Dacă vrea să-și viziteze copilul este bine venit, dacă nu, la fel. Nu este problemă. Bebeto s-a obișnuit în 2 ani să nu-l vadă, deci … este la latitudinea lui dacă vrea să-l vadă sau să-l ajute!”, a mai spus aceasta.

În cazul în care Reghe nu se va prezenta la audieri, antrenorul ar putea fi adus în țară cu mandat, potrivit unor surse de pe lângă organele abilitate. Acesta s-a mutat împreună cu partenera lui, Corina Caciuc, în Azerbaidjan, acolo unde acesta a semnat un contract cu Neftchi Baku. Cei doi locuiesc împreună cu fiul lor Liam, care a împlinit de curând patru luni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...