Anamaria Prodan, dezvăluiri bombă. Ce legătură are, de fapt, cu interlopul Fane Spoitoru

Stan Filon 11.01.2022, 13:16
Anamaria Prodan, dezvăluiri bombă. Ce legătură are, de fapt, cu interlopul Fane Spoitoru

Anamaria Prodan a oferit un interviu lui Codin Maticiuc, în care a vorbit deschis despre relațiile pe care le are chiar și cu lumea interlopă. După cum era de așteptat, celebra impresară a mai aruncat câteva săgeți și spre fostul său partener de viață, Laurențiu Reghecampf, care a părăsit-o și s-a implicat deja într-o relație serioasă, alături de o tânără care se pregătește să-i aducă pe lume și un copil.

Anamaria Prodan, dezvăluiri bombă despre legătura cu lumea interlopă

Anamaria Prodan a fost prezentă la podcastul lui Codin Maticiuc, unde a vorbit despre principiile ei de viață, dar și despre relațiile pe care le are în lumea interlopă din București. Clipul postat de Codin Maticiuc a strâns mii de vizualizări în doar câteva minute, ceea ce înseamnă că Anamaria Prodan și poveștile sale de viață atrag publicul ca un magnet.

Foarte relaxată, Anamaria Prodan a vorbit despre relațiile sale cu diferite personaje din România, fie că a fost dezamăgită de acestea sau pentru care are un respect deosebit. Impresara a recunoscut că s-a ghidat în viață după ce a fost învățată acasă. Mama sa i-a spus să se înconjoare mereu de oameni deștepți, de la care să aibă ce învăța, nicidecum printre personaje care se dau interesante, dar care nu vin cu nimic nou în față. „Eu am așa am crescut, să fiu proasta dintre deștepți, niciodată deșteapta dinte proști”, a spus vedeta TV.

Anamaria Prodan, dezvaluiri bomba despre legatura cu lumea interlopa
Anamaria Prodan, dezvaluiri bomba despre legatura cu lumea interlopa

Relația cu frația Becali

Despre relația pe care a avut-o cu frații Becali se știu destul de multe. Nu s-au înțeles aproape niciodată, mai ales pentru faptul că „împart aceeași pâine”. Tensiunile au escaladat, iar la un moment dat celebrii frați doreau să-i facă rău Anamariei Prodan.

„Frații Becali, ei doi alergau singuri și câteodată alergau pe locul doi. A fost război, cu urmăriri cu mașinile, ceva ce nu-ți poți imagina”, a spus impresara.

Despre Laurențiu Reghecampf nu mai are deloc vorbe bune. S-a ajuns ca de la „soarele nostru”, așa cum îl alinta în trecut, impresara să îl denigreze ori de câte ori are ocazia. Acum a început să vorbească despre problemele pe care le-au avut și în trecut.

„Ce e asta, mă? Păi, ăsta de opt ani de zile îi deschidea uneia salon, alteia îi dădea bani. Păi, ce fel de bărbat ești, mă, nebunule?!!”, a spus agentul FIFA, făcând referire la Reghe.

Fiica Anamariei Prodan este dezamăgită de mai mulți foști prieteni și spune că a ajuns la concluzia că aceștia au venit lângă ea doar pentru a căpăta notorietate, bani și putere. „Toți care au venit pe lângă mine au venit pentru influență, bani putere”, a spus Prodanca.

„Deci eu eram cu Fane”

Tot la podcastul lui Codin Maticiuc, Anamaria Prodan a spus că a fost prietenă bună cu Fane Spoitoru, dar s-a avut „ca frații” și cu frații Cămătaru.

„De acolo a plecat șmecheria. Știi, apropo de cartea ta cu Nuțu Cămătaru. Deci eu eram cu Fane. Eram cu Fane Spoitoru. Adică eram în același anturaj, prieteni eram, cu Fane Spoitoru. Domnule, Anamaria Prodan umblă cu Bebe Cămătaru. Pentru mine au fost frații mei. Și niciodată nu m-am dezis de ei”, a spus impresara sexy.

Anamaria Prodan se distrează de câte ori poate în Dubai, acolo unde s-a afișat alături de un bărbat misterios, despre care se spune că ar fi un milionar arab. Celebra impresară a spus în nenumărate rânduri că  vrea să se căsătorească cât mai repede.

Urmăriți Impact.ro și pe