Anamaria Prodan, alături din nou de Reghecampf. Declarația surpriză făcută de impresară: „Cred mult în el”

Badea Violeta 08.06.2023, 10:00

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat după o căsnicie de peste 15 ani de zile. Mai mult, până acum ceva timp, cei doi erau la cuțite și își aruncau săgeți ori de câte ori aveau ocazia. Recent însă, impresa a mărturisit că acum este în relații bune cu fostul partener împreună cu care are un fiu. Iată ce a declarat agentul FIFA!

Anamaria Prodan, declarație surpriză despre Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat anul trecut, după mai bine de 15 ani de căsnicie. Cei doi au fost împreună un fiu, iar povestea lor de dragoste s-a încheiat cu scandal.

Antrenorul și-a asumat relația cu Corina Caciuc, cea care i-a fost amantă o vreme, și căruia i-a dăruit un fiu, tot în anul 2022. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună și se înțeleg foarte bine, iar Anamaria Prodan pare să se fi resemnat cu ideea asta.

Chiar dacă a recunoscut în repetate rânduri că divorțul de Laurențiu Reghecampf a reprezentat o perioadă grea în viața ei, impresara a dezvăluit că a îngropat securea războiului și a rămas în relații bune cu fostul ei soț.

Mai mult, agentul FIFA chiar îi este alături acestuia în aceste clipe dificile, în care șefii de la Neftchi Baku vor să-l înlăture de pe banca tehnică.

„E tatăl copilului meu și cred mult în el, în ciuda celor întâmplate între noi. E fostul meu soț, dar e și prietenul meu și al familiei noastre”, a dezvăluit Anamaria Prodan, potrivit Playtech Știri.

Citește și Anamaria Prodan, postare controversată despre relația Laurențiu Reghecampf: „O să mă iubească toată viața”!

Cum l-au sarbatorit Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan pe fiul lor, Bebeto. Cei doi n-au tinut cont ca divorteaza
Laurentiu Reghecampf, Anamaria Prodan si fiul lor, Bebeto

„Ne-am împăcat pentru copiii noștri”

De asemenea, frumoasa impresară a mărturisit că ea și Laurențiu Reghecampf continuă să își vorbească de dragul lui Bebeto. Băiatul va împlini 15 ani pe data de 31 august, astfel că este la vârsta la care are nevoie de prezența ambilor părinți în viața sa.

Eu vorbesc cu Laur pentru copii. Ne-am împăcat pentru copiii noștri, luăm decizii împreună pentru copiii noștri, copiii s-au liniștit, sunt fericiți. Viața merge înainte.

El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră toată viața. Avem un copil împreună. Timpul vindecă orice rană.”, a declarat Anamaria Prodan în emisiunea online „Fiță cu Adiță”.

Citește și Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, apariție surpriză. Mesajul vedetei uimește: „Luați exemplul de la noi”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...