Anamaria Prodan a fost trădată încă o dată de un bărbat din viața ei. „E alegerea mea și o duc până la capăt”

Andrei Cezar, Mihai Roșoiu 16.12.2021, 11:15
Anamaria Prodan a fost trădată încă o dată de un bărbat din viața ei. „E alegerea mea și o duc până la capăt”

Anamaria Prodan a fost trădată încă o dată de un bărbat din viața ei. În ultimul an, ea a avut parte de mai multe dezmăgiri atât în viața personală cât și în carieră.

Sexy-impresara este agentul mai multor jucători români care evoluează atât în Liga 1 cât și în străinătate, iar doi dintre ei au ales să rupă contractul cu Anamaria Prodan și să semneze cu firma fraților Becali, marii rivali ai soției lui Reghecampf. Primul a fost Dennis Man la începutul anului, căruia i s-a alăturat de curând un alt tânăr jucător de perspectivă, Ianis Stoica de la FCSB. În contextul interesului echipei Arsenal Londra pentru „perla” lui Gigi Becali, Anamaria Prodan i-a transmis jucătorului că îl va da în judecată pentru a rupt înțelegerea. Atacantul de 18 a vorbit pentru prima dată despre acest subiect după derby-ul cu Rapid, câștigat de FCSB cu 3-1 și i-a oferit fostei sale impresare o replică usturătoare.

Anamaria Prodan, trădată și de jucătorii pe care îi reprezintă

Ianis Stoica a explicat de ce a ales să renunțe la Anamaria Prodan în favoarea fraților Becali. Noua vedetă din lotul FCSB-ului spune că avea toate motivele să facă acest lucru având în vedere faptul că Anamaria Prodan l-a neglijat în ultima perioadă, preferând să i-l „paseze” unui alt agent. Totdată, Ianis Stoica vorbește și de „câteva nereguli” care ar fi existat în contractul de reprezentare.

Am reziliat contractul cu fostul impresar, am fost cinci ani alături de Anamaria Prodan, apoi impresarul meu a fost un străin. Ea nu s-a mai ocupat așa mult de mine, nici acel străin, nici măcar nu l-am văzut la față. Au fost și câteva nereguli în contract și am vrut să îl rup!

Dar eu n-am rupt contractul ca să semnez cu domnul Victor Becali, am fost liber, fără agent, două luni de zile. N-am semnat contractul cu Victor Becali imediat după ce am rupt contractul cu Anamaria Prodan. Nu mă tem de proces, e alegerea mea și o duc până la capăt.”, a declarat Ianis Stoica potrivit Telekom Sport.

Ianis Stoica

Ianis Stoica, decisiv în derbyul cu Rapid

Atacantul de 18 ani al roș-albaștrilor a avut o nouă prestație bună în derby-ul cu Rapid. El a fost introdus în repriza a doua de Toni Petrea, în locul lui Constantin Budescu, iar în prelungirile partidei a obținut un penalty pentru echipa sa, la scorul de 1-1, transformat de Tănase. După doar două minute fiul lui Pompiliu Stoica a reușit să și înscrie la capătul unui contraatac-fulger al roș-albaștrilor.

A fost un meci foarte frumos, atmosfera m-a făcut să uit de tot. Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa și să luăm cele trei puncte. Noi avem alt obiectiv față de ei. La penalty, am fost mai rapid, Săpunaru m-a tras de picior și a fost fault. Era normal să câștigăm, după cursul jocului, pentru că toată repriza a doua mingea a fost numai la noi. Au luat roșu pentru că am stat călare pe ei și au cedat presiunii.

Vreau să înscriu de la meci la meci, nu mă interesează să fiu playmaker-ul echipei. Mă interesează să fiu acolo unde trebuie și să înscriu. Rapid mi se pare o echipă care va prinde play-off-ul. Chiar și cu foarte mulți accidentați, ne-a fost greu cu ei astăzi”, a mai spus tânărul

fotbalist.

Urmăriți Impact.ro și pe