VIDEO EXCLUSIV

Ana Ularu, detalii picante din viața personală. Cum a scăpat actrița de la Hollywood de cel mai mare viciu VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 18.05.2023, 15:27
Ana Ularu, detalii picante din viața personală. Cum a scăpat actrița de la Hollywood de cel mai mare viciu VIDEO EXCLUSIV

Ana Ularu se bucură de un succes răsunător pe plan internațional! Actrița româncă a jucat alături de nume mari din cinematografie, precum Tom Hanks, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Jeremy Irons și alți actori faimoși. Și nu doar că are parte de o carieră stalucitoare, dar Ana se bucura și de o familie frumoasă, alaturi de Marc Rissmann. Actrița ne-a dat detalii, în exclsuivitate, pentru Impact.ro, din viața personală!

Cine este soțul Anei Ularu?

Frumoasa actriță are o familie minunată, alaturi de Marc Rissmann. Soțul ei este, de asemenea, actor și a devenit cunoscut publicului larg, datorită rolurilor din filme precum Overlord și seriale că The Last Kingdom, Game of Thrones și The Man în the High Castle. Ana și Marc nu s-au cunoscut pe platourile de filmare, așa cum toată lumea s-ar fi așteptat, ci într-un muzeu. Cei doi au împreună o fetiță superbă, în vârstă de 2 ani.

Ana Ularu, despre viața de actor!

Ana Ularu este cunoscuta atât în România, cât și peste Ocean, fiind una dintre actrițele care a jucat alături de nume mari din cinematografie. Ana a jucat în peste 50 de filme, seriale, scurtmetraje și se pare că nu a avut niciodată teama de a intra în pielea unui anumit personaj.

Este traiectoria pe care eu mi-am ales-o și este felul în care eu îmi trăiesc existența. Parțial, într-un nucleu intim și parțial, cu echipe mari pe scenă. Nu m-a speriat niciun rol, mie îmi place meseria mea și nu mă sperie nimic, accept orice!”, ne-a spus Ana Ularu, în exclsuivitate, pentru Impact.ro.

Ana Ularu, detalii picante din viața personală. Cum a scăpat actrița de la Hollywood de cel mai mare viciu VIDEO EXCLUSIV
Actrița Ana Ularu.

Ana Ularu în două roluri importante: mamă și soție!

Ana Ularu și soțul ei s-au cunoscut întâmplător, într-un muzeu. Ambii fac parte din lumea actoriei, însă soarta i-a adus față în față acolo unde se așteptau mai puțin. Iar din rodul iubirii lor, a rezultat o fetiță minunată, care le aduce bucurie în fiecare moment.

Cred că sunt anumite lucruri care sunt menite să se întâmple. Întâlnirea cu soțul meu a fost un moment magic din viața mea, pentru care sunt foarte recunoscătoare. Cea mica este minunată și sunt foarte mandră!”, a mai spus Ana Ularu.

Viciul de care a scapăt Ana Ularu: “Stau prost la treaba asta!”

Mulți dintre noi avem vicii. Ana Ularu vorbește despre viciul de care a reușit să scape!

“Nu fumez, nu mai fumez, de fapt. Încerc să fac sport. Nu pot să spun că beau multă apă, pentru că stau prost la treaba asta. Încerc să nu mă machiez, în general. Am scapăt de un viciu. A fost greuț, nu a fost atât de greu să nu mai fumez, a fost un efort de dorință și mă bucur foarte mult. E o realizare uriașă să îți câștigi respectul față de corpul tău”, a declarat actrița, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe