Ana Baniciu revine pe micul ecran. Surpriza pe care o pregătește artista. „În timpul săptămânii sunt liberă”

Beatrice Dumitru 08.12.2022, 16:10
Ana Baniciu revine pe micul ecran. Surpriza pe care o pregătește artista. „În timpul săptămânii sunt liberă”

Ana Baniciu a devenit celebră o dată cu trupa „LALA Band” și serialul „Pariu cu viața”, iar acum este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși și-a încercat norocul cu un business cu haine, artista a renunțat între timp la proiect și s-a dedicat muzicii pentru că îi pace foarte mult să cânte, dar își dorește să revină și pe sticlă.

„Îmi este dor de TV”

În urmă cu opt ani, Ana Baniciu debuta ca designer vestimentar și a investit banii câștigați din proiectele muzicale și din aparițiile la televiziune într-un atelier de croitorie, acolo unde să facă haine după gusturile ei. Dar pentru că nu avea cunoștinele necesare pentru a administra un astfel de business, a renunțat la proiect și s-a dedicat muzicii.

Ana Baniciu a urmat Școala de muzică din București, secția pian și de mică a participat la tot felul de festivaluri naționale și internaționale. Acum cântă cu trupa DJ Project și se bucură de multe concerte, dar își dorește să revină și pe micul ecran, iar cel mai probabil acest lucru se va întâmpla la anul, mai ales că îi permite și programul.

Ana Baniciu revine pe micul ecran. Surpriza pe care o pregătește artista. „În timpul săptămânii sunt liberă”
Ana Baniciu cântă cu trupa DJ Project.

Îmi este mai dor de TV. O să mă întorc în TV probabil la anul. Mai am timp. Sunt la concerte cu DJ Project, dar în timpul săptămânii sunt liberă, așadar le-am zis băieților că poate-poate”, a mai completat Ana Baniciu pentru EGO.ro.

„E o industrie destul de dificilă”

Deși mulți cred că viața de artist este una foarte frumoasă și se câștigă foarte mulți bani, Ana Baniciu susține că nu este totul roz și că foarte mulți artiști nu duc o viață de poveste, fără griji. Ea a mai spus că a și făcut o postare pe Instagram despre tot ce se întâmplă cu artiștii români.

Cei care judecă un pic pe Instagram și în zona asta de online, unde văd direct feed-back-ul, să ia în considerare că alergăm foarte mult pentru banii ăștia și nu sunt extrem de mulți. Să nu mai zic de stres, nervi și oameni neserioși, caractere ciudățele cel puțin și tot felul. E o industrie destul de dificilă și o să o zic până când o să înțeleagă cine trebuie să înțeleagă, dar mai ales tinerii care tot vor să se apuce de muzică. Să ia în considerare treaba asta că nu e ușor”, a povestit Ana Baniciu.

Anul acesta, în luna mai, Ana Baniciu a trecut prin unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, după ce mama sa s-a stins din viață. Artista avea o relație foarte bună cu cea care i-a dat viață și i-a fost alături până în ultima clipă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...