Ana Baniciu a visat că va fi mamă de băiat, dinainte să fie însărcinată. Interviu exclusiv despre sarcină VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 11.01.2024, 15:55

Ana Baniciu şi soțul ei, Edy Kovacs, au anunţat miercuri, 10 ianuarie, pe rețelele de socializare că vor deveni părinţi pentru prima oară. Artista este însărcinată în 4 luni cu un băiețel. Vedeta a fost prezentă la un eveniment monden din Capitală și a vorbit despre sarcină. În exclusivitate pentru Impact.ro, Ana ne-a mărturisit că a visat, cu mult timp înainte, că va fi mamă de băiat!

Ana Baniciu, despre sarcină: “Nu știți ce a fost în sufletul meu”

Ana Baniciu și partenerul său de viață au preferat să se bucure de aceste clipe minunate în intimitate. Au hotărât să împărtășească fanilor atunci când s-au simțit pregătiți:

“Sunt însărcinată în 4 luni și nu știu cum am reușit să păstrez acest secret. Știau câteva persoane din jurul mei, cei apropiați și nu numai, dar mă bucur că mi-au respectat decizia de a anunța eu. Când am fost în Israel, eram însărcinată, dar nu știam și uite că am trecut cu bine peste acest hop.

Nu știți ce a fost în sufletul meu când am ajuns acasă și mi-am dat seama că sunt însărcinată! Din prima încercare am rămas, aia a fost! Nici nu ne-am așteptat.”, ne-a declarat Ana Baniciu, în exclusivitate pentru Impact.ro

Fiica lui Mircea Baniciu a renunțat la un proiect TV, atunci când a aflat că a rămas însărcinată:

“Aveam un proiect de televiziune, care urma să înceapă din ianuarie, dar nu s-a mai putu face din păcate, asta ar fi însemnat ca în ultimele ediții să fiu gravidă în 9 luni și atunci, am renunțat. Am zis că sarcina este cel mai important lucru!”, ne-a mai spus artista, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ana Baniciu a visat că va fi mamă de băiat!

Vedeta recunoaște că s-a speriat atunci când a aflat că este însărcinată. Imediat cum a făcut testul de sarcină și a ieșit pozitiv, i-a dat vestea soțului ei, Edy Kovacs.

“I-am dat vestea simplu! Aveam niște regii în cap înainte, m-am gândit că o să facem ceva interesant, dar nu am mai apucat, pentru că, atunci când am aflat că sunt însărcinată, m-am speriat teribil.

Am ieșit din baie speriată, Edy m-a întrebat ce s-a întâmplat și i-am spus că testul este pozitiv!”, ne-a mărturisit prima câștigătoare Asia Express.

Citește și: Ana Baniciu, blonda sexy de la Lala Band, dezvăluiri despre ce se întâmpla în spatele camerelor: ”Chestii nebunești” VIDEO EXCLUSIV – IMPACT.ro

În urmă cu mai mult timp, Ana a visat că va avea un băiețel!

Ana Baniciu a visat, în urmă cu mai mult timp, că va fi mamă de băiat. Artista și soțul ei nu au decis încă numele copilului:

“Am visat în urmă cu mai mult timp că voi avea un băiețel. Acum un an sau doi am visat un băiețel foarte drăguț și sper ca el să fie al meu, pentru că era tare frumușel. Nu ne-am gândit la nume, nu ne putem decide. Dacă aveți idei, scrieți-mi pe Instagram!”, ne-a declarat Ana Baniciu.

Câte kilograme a pus în sarcină Ana Baniciu până acum?

În cele 4 luni de sarcină, câștigătoarea Asia Express a pus câteva kilograme și spune că și-a schimbat o mare parte din garderobă:

“Am pus câteva kilograme, m-am îngrășat. Mi-am schimbat garderoba, în sensul în care m-am îmbrăcat mai larg ca să nu vă prindeți voi. De acum încolo, o să mă îmbrac cât mai larg, ca să se vadă burtica.”, ne-a mai spus fiica lui Mircea Baniciu.

Citește și: Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame: „E o chestie pe care am moștenit-o.” VIDEO EXCLUSIV – IMPACT.ro

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe