Amenințare cu bombă într-un mall din București. Persoanele din interior au fost evacuate. VIDEO

Andrei Dumitrescu 29.12.2021, 14:24
Amenințare cu bombă într-un mall din București. Persoanele din interior au fost evacuate. VIDEO

Mall-ul Park Lake a fost evacuat miercuri după-amiază, după ce o persoană a trimis o amenințare cu bombă. Detașamentul Pirotehnic din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale se află la fața locului.

„În urma unei sesizări primite printr-un email prin care se preciza că la Park Lake ar exista un dispozitiv exploziv improvizat, s-au constituit echipe de intervenție pirotehnică ale SRI care au ajuns în zona respectivă”, a transmis SRI.

Amenințare venită pe adresa de e-mail

Poliția Română a primit miercuri după-amiază, o informare cu privire la faptul că în Park Lake București a fost pus un dispozitiv exploziv.

Polițiștii Secției 12 și Brigada Rutieră au evacuat cele câteva sute de persoane care se aflau în mall la momentul primirii amenințării.

Specialiști ai Serviciului Pirotehnic din cadrul IGPR și din cadrul Serviciului Român de Informații urmează să facă verificări în mall.

Potrivit primelor informații, persoana care a transmis amenințarea ar fi un fost angajat al serviciului de pază a mall-ului. Potrivit surselor, bărbatul nu ar fi la primul gest de acest fel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Andrei Dumitrescu
Am absolvit facultatea de Științe Politice. Mi-am inceput cariera ca redactor, după care am devenit coordonator la mai multe site-uri de știri, printre care și EVZ.ro. Am fost editor pe...