Alina Sorescu, despre problemele din căsnicia cu Alex Ciucu. Ce s-a întâmplat între cei doi, de fapt: „O situaţie sensibilă”

Badea Violeta 30.05.2022, 16:18

Vestea că Alina Sorescu și designerul Alexandru Ciucu divorțează după o căsnicie de mai bine de un deceniu a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că la mijloc sunt și două fetițe. Acum, însă, apar noi detalii despre separarea celor doi. Frumoasa solistă a fost mai sinceră ca oricând și a recunoscut că lucruile nu mai mergeau între ei de foarte mult timp. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, între câmtăreață și soțul ei!

Alina Sorescu, noi declarații despre divorţul de Alex Ciucu

Multora nu le-a venit să creadă când au auzit că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Anunțul a șocat pe toată lumea, deși în ultimele luni au existat tot felul de zvonuri privind separarea cei doi.

Acum, însă, s-a aflat că solista și încă soțul ei nu mai locuiesc împreună încă din toamnă, iar actele de divorț au fost depuse. De asemenea, cântăreața a mărturisit, în cadrul unei emisiuni TV, că încă se dispută locul în care urmează să locuiască cele două fetițe pe care le are cu designerul.

„Sufletul meu e încrezător că lucrurile se vor aşeza, nu sunt nici prima, nici ultima. Aşa se întâmplă în viaţă, trebuie doar să ne asumăm lucrurile şi să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii. Am slăbit vreo 5-6 kilograme.

E o perioadă sensibilă, am depus actele de divorţ, acum vorbim de o ordonanţă pentru a se stabili domiciliul fetelor. Am câştigat în prima fază, dar el ataca pe toate părţile, aşa că lucrurile nu s-au clarificat.

E complicat, discuţia este lungă, este minunat că am foarte multă activitate, mai ales că vine şi 1 iunie… Am primit multe mesaje de susţinere din partea tuturor, am fost copleşită! Divorţul încă nu s-a pronunţat, va mai dură.”, a povestit Alina Sorescu, la Teo Show.

Cum s-a ajuns la divortul dintre Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
Alexandru Ciucu si Alina Sorescu

„Noi ne-am separat din septembrie”

Cântăreața a recunoscut că separarea s-a produs, de fapt, din septembrie, chiar dacă în tot acest timp a încercat să ascundă lumii adevărul despre căsnicia ei. Artista a precizat că traversează o perioadă extrem de dificilă a vieții ei și îi vine greu să vorbească despre situația în care se află.

Noi ne-am separat din septembrie, a stat o perioadă lungă departe de casă în toamna, îmi rămâne doar să am grijă de fete. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, s-au întâmplat în timp iar acum e doar o chestiune de organizare, să vedem ce şi cum. Eu merg înainte…E o situaţie sensibilă, nu pot să vorbesc foarte mult despre asta, dar nici nu pot sta închisă în casă”, a mai spus Alina Sorescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...