Alexandru Arșinel, infectat cu noul coronavirus la două luni de la vaccin. Ce i-au spus medicii. ”Nu am crezut că voi trece prin așa ceva”

Ana Anitoiu, Ioana Constantin 20.04.2021, 15:43
Alexandru Arșinel, infectat cu noul coronavirus la două luni de la vaccin. Ce i-au spus medicii. ”Nu am crezut că voi trece prin așa ceva”

Alexandru Arșinel s-a infectat cu noul coronavirus la două luni de la vaccinul anti-Covid-19 și este internat în spital, alături de soția lui, Marilena. Actorul și partenera lui de viață ar fi trebuit să meargă la Sinaia, dar rezultatul testului pentru coronavirus le-a dat planurile peste cap. Artistul a făcut dezvăluiri despre starea în care se află.

Alexandru Arșinel, dezvăluiri despre starea în care se află el și soția lui: ”Nu am crezut că voi trece prin așa ceva”

Update ora 15:43. Alexandru Arșinel a făcut dezvăluiri despre cum se simt el și soția lui. Actorul a precizat că se află de cinci zile în spital și a mărturisit ce i-au spus medicii. Artistul a adăugat că nu a crezut că mai putea trece prin așa ceva, în contextul în care a fost vaccinat anti-Covid-19.

”Ne simțim ca niște oameni bolnavi. Suntem de cinci zile în spital. Medicii mi-au promis că voi petrece sărbătorile acasă. E o formă, ei zic mai ușoară, din cauză că am făcut vaccinurile. Ne-am vaccinat în urmă cu două luni, cam așa, o lună jumătate. Nu mi-au spus că este posibil să mai fac acest virus după vaccinare. Asta e. Nu așa a fost? Nu asta s-a spus? Nu am crezut. Nu am crezut că voi trece prin așa ceva.”, a declarat Alexandru Arșinel la Antena Stars.

Alexandru Arșinel, infectat cu noul coronavirus la două luni de la vaccin

Actorul a declarat că el și soția lui nu se simt bine, mai ales că ar fi trebuit să aibă imunitate în urma vaccinării anti-Covid-19. Cei doi sunt internați la Institutul Matei Balș din București, iar medicii spun că starea lor este bună, conform România TV. Alexandru Arșinel, directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București, a primit prima doză de vaccin de la Pfizer în luna ianuarie și s-a prezentat la rapel la data de 10 februarie.

“Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavoastră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, a precizat Alexandru Arșinel, potrivit Fanatik.ro.

Alexandru Arsinel, infectat cu noul coronavirus la doua luni de la vaccin. Cum se simte actorul
Alexandru Arsinel

Alexandru Arșinel, probleme de sănătate

Actorul, care va împlini 82 de ani pe 4 iunie, a mai ajuns pe mâinile medicilor, în ultimii ani. În anul 2013, Alexandru Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi. La acel moment, intervenția pe care a primit-o a fost una controversată, deoarece artistul a primit transplantul chiar în ziua înscrierii pe lista de așteptare. În plus, în anul 2017, el a fost supus unei intervenții la inimă, moment în care i-a fost montat un stent.

În afară de aceste probleme de sănătate pe care le-a avut, Alexandru Arșinel suferă și de diabet – boală ce îl include singură în categorie de risc la îmbolnăvirea de Covid-19. Actorul s-a testat imediat ce au apărut unele simptome ale infecției cu coronavirus.

Soția lui Alexandru Arșinel a ajuns în scaun cu rotile

Alexandru Arșinel s-a căsătorit în anul 1968 cu o femeie de o frumusețe răpitoare. Marilena Arșinel i-a dăruit doi fii, dar soarta a fost crudă cu ea. Tot în anul 2017, cel în care actorul a făcut infarct, femeia a căzut pe scări, grădinița nepotului. Impactul a fost puternic, motiv pentru care a fost nevoie de o operație pe creier. Deși viața i-a fost salvată, urmările au fost cumplite, iar ea a ajuns imobilizată în scaun cu rotile.

”Ea ne transmite foarte mult optimism. O întreb ce face, ea zice «bine», «ți-a plăcut mâncarea?»”, ea zice da. Eu nu o aud niciodată că ar trebui să fie așa, așa. Nu că e docilă, e foarte optimistă”, spuneaAlexandru Arșinel în urmă cu ceva timp despre partenera lui de viață.

Alexandru Arșinel, despre controversa legată de transplantul lui de rinichi

Legat de controversa referitoare la transplantul lui de rinichi, Alexandru Arșinel a spus că se roagă în fiecare zi pentru tânărul de 23 de ani care s-a sinucis și al cărui rinichi i-a salvat lui viața. Actorul a spus că nu a avut niciodată probleme din cauza transplantului și că ”cel de Sus a făcut ca lucrurile să se așeze cu bine”. Îndrăgitul artist a explicat și de ce își dorește să trăiască cât mai mult.

“Recunosc, îmi place viaţa. Mă străduiesc să trăiesc atât cât îmi va fi dat, să mă bucur de viaţă, de copii, de nepoţi. Acelora care cred că e uşor să trăieşti la 82 de ani le spun doar atât: vă înşelaţi! Dar vreau să trăiesc ca să-mi însoţesc cât mai mult nepoţii şi soţia şi să mă bucur de prezenţa lor, cât va fi posibil. Mai spun doar atât, soţia mea e paralizată de ani buni, îşi mai mişcă doar mâna dreaptă şi capul. Şi totuşi, vreau să-i fiu alături până la capăt!”, a spus el.

Urmăriți Impact.ro și pe