Alex Velea, secretul din spatele succesului. Declarații fără precedent despre manele și noul său stil

Beatrice Dumitru 03.11.2022, 16:50
Alex Velea, secretul din spatele succesului. Declarații fără precedent despre manele și noul său stil

Alex Velea a fost unul dintre artiștii care nu a avut de suferit în perioada pandemiei chiar dacă nu a putut susține concerte, pentru că s-a gândit să schimbe stilul muzical cu care își cucerise publicul. Alex Velea a povestit cum a apărut mixul de stiluri muzicale care a prins foarte bine și cu care a luat contact des în copilărie.

„Nu trebuie să ne ascundem după deget”

Alex Velea se numără printre cei mai bine cotați artiști din România și face bani frumoși din muzică. Iubitul Antoniei nu s-a plâns nici în pandemie, pentru că a avut inspirația să schimbe stilul muzical care l-a consacrat, ceea ce i-a adus colaborări inedite cu Tzancă Uraganu, Jador sau Arkanian, care au prins foarte bine la public și care au milioane de vizualizări pe Youtube.

Alex Velea a povestit că pandemia a fost o perioadă pe care a înțeles-o cu greu, mai ales că artiștii nu mai aveau concerte, principala lor sursă de venituri. El a mai afirmat că a fost nevoit să se concentreze pe altceva pentru a-și asigura traiul.

„Eu am devenit un fel de șoarece de studio, am stat în studio și am compus foarte mult, ne-a ieșit treaba asta cu mixtura între stiluri și am scos Trapanele, acel stil de muzică atât de controversat, dar care până la urmă le-a plăcut românilor atât de mult, încât la orice petrecere auziți muzica noastră. Noi suntem crescuți la periferie, noi în copilărie ascultam muzică lăutărească, ascultam manele și nu trebuie să ne ascundem după deget. Nouă, românilor, ne place muzica asta, atunci când auzi balansul ăla, îți vine să dansezi. Hai să nu ne ascundem după deget, e un stil muzical, fiecare cu cultura lui, dacă vrei să te culturalizezi, te duci la bibliotecă, citești”, a declarat Alex Velea pentru Playtech.ro.

Când lansează Alex Velea al doilea album

Alex Velea are multe hituri în palmares, colaborări cu diverși artiști, dar nu are decât un singur album scos pe piață. Dar acum lucrează din greu pentru a schimba acest lucru și le dă o veste bune celor care îi ascultă muzica.

Pregătesc întruna, pentru că noi acolo suntem o fabrică de hituri și lucrăm atât pentru noi, cât și pentru alți artiști. Îmi doresc foarte mult să lansez un album, sper ca la jumătatea lunii noiembrie să îl lansez. Al doilea album din cariera mea, am promis albumul acesta cred că de 5 – 6 ani, dar nu am apucat niciodată”, a spus iubitul Antoniei.

Artistul a dezvăluit că are aproape 100 de melodii înregistrate din care va alege câteva pentru cel de-al doilea album al său, despre care a spus că vrea să fie unul complex, total diferit de primul. Alex Velea a spus și cum se va numi al doilea său album.

Vreau să am și un altfel de sound decât cel al nostru, vreau să fie un album complex. Se va numi 13, pentru că 13 este cifra mea norocoasă”, a mai afirmat Alex Velea.

Alex Velea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Antonia, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Cei doi au împreună doi băieței, Dominic și Akim, dar artistul este extrem de apropiat și de Maya, fiica din prima căsnicie a iubitei sale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...