Alex Velea face lumină în scandalul cu Mario Fresh și Lino Golden: „Vreau să vă spun partea mea de adevăr”

Rădulescu Valentin 14.10.2020, 19:50
Alex Velea face lumină în scandalul cu Mario Fresh și Lino Golden: „Vreau să vă spun partea mea de adevăr”

După ce în mediul online au apărut mai multe acuze din partea celor trei artiști, Alex Velea a revenit cu un videoclip în care a explicat tot ce s-a întâmplat între ei. Artistul a vrut să își informeze fanii cu privire la acțiunile pe care Mario Fresh și Lino Golden le-au făcut în urmă cu ceva timp. Din ce cauză s-a rupt, de fapt, prietenia dintre cei trei artiști?

Din e cauză Alex Velea a ajuns la scandal cu Mario Fresh și Lino Golden?

Artistul a răspuns la toate întrebările care s-au născut după ce prietenia dintre el, Mario Fresh și Lino Golden s-a încheiat. Alex Velea a postat un video pe Youtube unde explică de la ce a pornit totul și cum s-a putut ajunge aici. Din cele spuse de Velea, conflictul cu Antonia și fiica Andreei Esca nu are legătură cu destrămarea prieteniei dintre ei.

După toate acuzațiile care au apărut pe rețelele de socializare, Alex Velea a venit și a explicat tot ce s-a întâmplat, acesta fiind dezamăgit de cum au acționat Mario Fresh și Lino Golden.

Artistul a mărturisit că după ce Mario Fresh și Lino Golden au dat de faimă și au devenit celebri, nu au mai avut dorința să ajute și alte persoane, așa cum a făcut Alex Velea cu cei doi încă de când erau mici. După atâta timp în care i-a considerat frații lui mai mici, Velea a rămas uimit să vadă că cifrele adunate de-a lungul timpului i-au schimbat.

„Una din probleme e că ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei: eu, Lino și Mario. De la început, și Lino, și Mario, au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții să-și îndeplinească visul. Însă Lino și Mario când au dat de faimă și atenție au uitat de aceste lucruri.

Prin acțiunile lor au dat dovadă că nu mai vor să facă parte din Golden Boys Society. Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o.

Ei au niște obligații contractuale față de mine, dar de azi înainte sunt liberi de contract. Băieți, să fiți fericiți, nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața”, a spus Alex Velea în videoclipul postat pe Youtube.

Alex Velea face lumină în scandalul cu Mario Fresh și Lino Golden:
Alex Velea face lumină în scandalul cu Mario Fresh și Lino Golden: „Vreau să vă spun partea mea de adevăr”

”Ești în stare să pupi unde ai scuipat”

După ce Alex Velea le-a povestit fanilor cum s-a petrecut totul, iar mai apoi a distrus toate obligațiile contractuale pe care Mario Fresh și Lino Golden le aveau față de el, a ținut să vorbească un pic și despre prietenia dintre Lino și Abi.

Alex Velea a mărturisit că deși le-a oferit cale liberă celor doi artiști, rămâne dezamăgit pentru faptul că Lino Golden a devenit prieten cu unul dintre oamenii care în urmă cu puțin timp voiau să îl ”distrugă”.

„Premiul pentru prietenia anului 2020 merge către Abi și Lino! Cum puteți să vă dați mari prieteni când tu Abi îl înjurai pe Lino și tu Lino îl făceai pe Abi gunoi.

Știu, Lino, de dragul cifrelor ești în stare să pupi unde ai scuipat. Uiți acum câteva luni că omul ăsta ar fi făcut orice să te distrugă. Nu-mi imaginam că te poți duce atât de jos, dar uite că poți.

E trist că, pentru niște cifre, tu ești în stare să-ți calci pe demnitate și să te asociezi cu unul care vrea să te distrugă. Cu prietenia falsă se încheie și prietenia noastră adevărată”, a mai spus Alex Velea în videoclipul postat recent.

Urmăriți Impact.ro și pe