Alessandra Stoicescu nu mai apare, momentan, la Observator. Cine o înlocuiește și motivul absenței

Nicu Stan, Ștefan Olteanu 27.04.2021, 15:20

Alessandra Stoicescu nu mai apare, momentan, la Observator. Cine o înlocuiește și motivul absenței. Toate detaliile, disponibile în articolul de mai jos.

De ce a dispărut Alessandra Stoicescu de la televizor. Cine o înlocuiește la Observatorul de la Antena 1

S-a aflat de ce Alessandra Stoicescu nu mai apare, momentan, la Observator. Alessandra Stoicescu lipsește zilele acestea de la observatorul de la ora 19:00 al Antenei 1.

Alessandra Stoicescu nu a apărut la Observatorul de la Antena 1 în data de 26 aprilie, astfel că a fost înlocuită de Valentin Butnaru, colegul ei. De altfel, Valentin Butnaru îi va ține locul prezentatoarei în această perioadă, cât va absenta ea.

Alessandra Stoicescu si Sergiu se iubesc profund
Alessandra Stoicescu si Sergiu se iubesc profund

Alessandra Stoicescu a plecat în vacanță

Astfel s-a aflat că Alessandra Stoicescu lipsește de la la Observator pentru că a plecat într-o vacanță cu familia la mii de kilometri de România. Alessandra Stoicescu și-a anunțat chiar ea fanii de pe Instagram că va pleca într-o minunată vacanță, alături de familia sa, tocmai în Maldive.

Alesandra Stoicescu va fi însoțită în vacanța exotică în Maldive de soțul Sergiu și de fiica lor, Sara.

Vedeta și-a ținut în permanență fanii la curent

Familia Alessandrei Stoicescu a avut un drum lung de parcurs, de peste zece ore. De asemenea, prezentatoarea observatorului de la Antena 1 și-a ținut însă fanii la curent pe tot parcursul drumului.

Astfel, a anunțat că au ajuns cu bine, ba chiar au avut parte și de primele momente de relaxare, binențeles, la soare. Alessandra Stoicescu a făcut și fotografii pe care ulterior le-a postat pe pagina personală de Instagram.

Alessandra Stoicescu, căsătorie fericită cu Sergiu

Alessandra Stoicescu povestea mai acum ceva timp că are o căsnicie fericită cu Sergiu, soțul său, și că acesta o face fericită. Astfel, Alessandra Stoicescu a povestit cum reușește să se înțeleagă așa de bine cu Sergiu, bărbat de care prezentatoarea TV se declară profund îndrăgostită.

Dragostea, de altfel, este reciprocă între cei doi, după cum Alessandra Stoicescu mărturisea.

Care este secretul căsniciei Alessandrei Stoicescu

”Nu e mult timp în doi, dar îl prețuim pentru că, până la urmă, amintirile frumoase formează unul dintre ingredientele care stau la baza unei relații de durată. Și nouă ne și place să facem colecție de amintiri plăcute.

Apoi, desigur, contează enorm și munca în echipă pentru tot ce avem, respectul, admirația, dar toate acestea fără iubirea profundă pe care o avem unul pentru celălalt n-ar face să funcționeze căsnicia atât de bine”, spunea mai acum ceva timp Alessandra Stoicescu, potrivit libertatea.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe