Aida Parascan, părăsită de iubit după ce a pierdut sarcina? Câştigătoarea Masterchef, mărturisiri cutremurătoare

Ana Ionescu 04.06.2021, 18:31
Aida Parascan, părăsită de iubit după ce a pierdut sarcina? Câştigătoarea Masterchef, mărturisiri cutremurătoare

Aida Parascan, fosta câștigătoare Masterchef, trece prin momente extrem de dureroase. În urmă cu câteva zile, ea a dezvăluit că a pierdut sarcina. A trecut prin clipe sfâșietoare și încearcă să își revină după acest episod tragic. Din păcate, nu este singurul necaz din viața Aidei.

Ce mărturisire a făcut Aida Parascan despre iubitul său, tatăl bebelușului pe care l-a pierdut

Bărbatul pe care Aida l-a iubit și pentru care și-a dorit să devină pentru a patra oară mamă nu îi este alături în aceste clipe grele. Mai mult, din declarațiile făcute de fosta câștigătoare Masterchef, pentru Playtech.ro, acesta ar fi părăsit-o. Aida a avut o viață grea în ultimii ani și a fost urmărită de ghinion. Parcă un blestem s-a abătut asupra sa. A divorțat de primul soţ, apartamentul în care locuia cu chirie a luat foc, în urma unui scurtcircuit, iar acum sarcina ei s-a oprit din evoluție la 5 luni.

“Am trecut și trec prin momente dificile, însă bărbatul cu care trebuia să am un copil nu a spus nimic despre asta. Nu m-a susținut în tot acest timp, pentru că nu avea cum. Însă prefer să nu vorbesc despre el”, a mărturisit Aida Parascan.

Singurul sprijin al Aidei sunt acum copiii

Aida este mamă a trei copii, iar ei au fost singurul său sprijin în ultima perioadă. Pierderea sarcinii a provocat multă durere și în sufletele micuților, care abia așteptau să vină pe lume bebelușul.

“Acum mă simt obosită, iau medicamente pentru a mă odihni, dar nu sunt calmante. Corpul are nevoie de odihnă, pentru că a suferit o traumă, a fost că o naștere totul. Plus că mi s-a făcut și o anestezie totală și chiuretaj. Copiii au plâns când au aflat. Aseară, Samuel zicea că am putea avea grijă de copiii orfani, pentru că sunt mulți. Momentan, nu îmi doresc să înfiez, acum trebuie să îmi revin, dar există și alte metode de a ajuta copiii”, a mai spus Aida.

Aida Parascan, parasita de iubit dupa ce a pierdut sarcina2
Aida Parascan, parasita de iubit dupa ce a pierdut sarcina

”Am fost față în față cu moartea”

Aida Parascan a anunțat în urmă cu doua zile pe contul său de Facebook că a pierdut sarcina. Mai mult de atât, a fost chiar la un pas de moarte.

”Au trecut 5 luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mamă care așteaptă un bebe, în ultima săptămână însă am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea, și la propriu și la figurat. Inima „îngerașului” a încetat să bată. Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu. A făcut și va face parte mereu din familia noastră și din mine și toți l-am iubit enorm. Durerea și suferința nu pot fi exprimate în cuvinte, mă rog să pot înțelege sensul a tot ce s-a întâmplat și mulțumesc pentru că sunt în viață și că mă întorc acasă la cei care mă iubesc”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI