Afacerea nebănuită a Matildei Pascal Cojocărița. Din ce face bani artista în vreme de pandemie

Redacția IMPACT 26.06.2020, 11:04

Matilda Pascal Cojocărița este una din vedetele apreciate foarte mult de publicul din România, în special pe segementele de vârstă mai înaintate. Puțini știu, însă, că solista de muzică populară are o afacere, care, culmea, a fost de-a dreptul înfloritoare în această perioadă.

Matilda Pascal Cojocărița, un plan de rezervă bănos, în plină pandemie

Modestă și cu mult bun simț, Matilda Pascal Cojocărița era considerată odinioară una din cele mai frumoase femei din România. Desigur, cântăreața nu și-a pierdut nici acum strălucirea și naturalețea pe care le-a purtat permanent cu ea.  După ce a fost căsătorită cu un rugby-ist, cu care are și un fiu, Matilda Pascal Cojocărița a dorit ceva mai bun pentru viața sa și asta pentru că era supusă unor abuzuri crunte din partea bărbatului.

Matilda Pascal Cojocărița și soțul ei Ștefan Cigu.
Matilda Pascal Cojocărița și soțul ei Ștefan Cigu.

În cele din urmă a găsit puterea să meargă mai departe, să-ți ia copilul și să fugă în celălalt capăt al țării.

Cântăreața și-a refăcut acum viața, fiind căsătorită de mai mult de trei decenii cu violonistul Ștefan Cigu, colegul său de scenă cu care trăiește o poveste de dragoste. Împlinirea din plan personal și profesional i-a îndemnat pe cei doi să găsească moduri inedite prin care să-și reinvestească profitul dobândit din concerte. Prin urmare, Matilda Pascal Cojocărița a decis, alături de soțul ei Ștefan să pună bazele unui mic business în Buzău, cu afaceri care cresc de la o zi la alta. Este vorba despre o micuță brutărie care deși nu produce la nivel industrial, celor doi le aduce satisfacții enorme, au declarat surse apropiate cuplului pentru Impact.ro.

Pe fondul epidemiei de COVID-19, afacerea celor doi a rămas în picioare și le-a permis să aibă un venit suplimentar, pe lângă concertele și evenimentele muzicale care au fost puse pe pauză perioada aceasta. Ea nu numai că nu are probleme financiare, însă a și avut un profit frumos din afacerea sa, care nu mai este una tocmai mică. Astfel, în ultimele luni, ea a vândut peste 100.000 de covrigi, la un preț de 2 lei, potrivit unor surse Impact.ro.

 

Sursa foto: Facebook/ Matilda Pascal Cojocărița

Urmăriți Impact.ro și pe