Adrian Mutu a recunoscut motivul despărțirii de Alexandra Dinu. Cine a fost, de fapt, de vină: „O iubire fulgerătoare”

Badea Violeta 14.06.2022, 13:53

Între Adrian Mutu și Alexandra Dinu a fost dragoste la prima vedere. A fost un sentiment puternic, așa că nu au stat prea mult pe gânduri și au ajuns la altar. Din păcate, flacăra iubirii dintre ei s-a stins la fel de repede cum s-a aprins, astfel că după doar trei ani de mariaj au divorțat. Recent, fostul fotbalist și-a lansat cartea autobiografică „Revenirea din infern”, unde a dezvăluit de ce s-a separat de Alexandra Dinu!

De ce au divorțat Adrian Mutu și Alexandra Dinu

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au format, fără îndoială, unul din cele mai celebre cupluri din România. La vremea aceea, el era unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți fotbaliști din țara noastră, în timp ce ea abia își începea cariera actoricească.

Împreună erau perfecți și nimeni nu avea să bănuiască ceea ce avea să se întâmple, cu atât mai mult cu cât din iubirea lor a rezultat și un copil superb, Mario.

Deși tabloul lor de familie părea unul complet, Adrian Mutu și Alexandra Dinu au luat decizia de a se separa, lucru care a șocat pe toată lumea.

De-a lungul timpului, cei doi au fost destul de reținuți în ceea ce privește motivul divorțului, insă acum fostul fotbalist a dezvăluit adevărul în cartea sa autobiografică „Revenirea din infern”.

„Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu.

Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit.

A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă.

Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat! Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam.

Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”,  a scris Adrian Mutu, în cartea „Revenirea din Infern”.

Alexandra Dinu si Adrian Mutu
Alexandra Dinu si Adrian Mutu

Adrian Mutu s-a căsătorit cu Sandra Bachici acum șapte ani

După niciun an de relație, Adrian Mutu a anunțat la începutul anului 2016 că s-a căsătorit cu Sandra Bachici, femeia cu care are și un copil, pe Tiago.

În trecut, cel poreclit „Briliantul” a mai fost căsătorit de două ori. Prima sa soție a fost Alexandra Dinu. Cei doi au fost soț și soție în perioada 2001 – 2003, iar împreună au un fiu, pe nume Mario.

A doua soție a lui Adrian Mutu a fost Consuelo Matos Gómez. Cei doi au fost căsătoriție între 2005 și 2013 și au împreună două fiice, pe Maya și Adriana.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...