Universitatea particulară Titu Maiorescu a dat startul înscrierilor la admiterea 2020. Reprezentanții instituției au anunțat zilele trecute, că au lansat portalul pentru înscrierea online la toate programele de studii. Acest lucru se face atât în limba română cât și în limba engleză. Mai mult, candidații se pot înscrie direct la secretariatul facultăților, pe toată perioada verii. Ce ce acte trebuie să conțină dosarul, pentru a vă putea înscrie la facultate.
Așa cum s-a întâmplat și în cazul altor universități din Capitală, înscrierea la admiterea 2020 se face acum și online. Decizia a fost luată în contextual generat de pandemia de coronavirus. Înscrierea online se realizează accesând Click AICI!
De asemenea, pentru mai multe informații puteți intra pe Ghidul de înscriere online: Click aici!
Candidaţii trebuie să aibă grijă atunci când încarcă online documentele necesare. Acestea trebuie semnate daca este cazul sau scanate. Toate actele vor fi atașate fizic la dosarul candidatului.
1. Accesați portalul
2.Creați un cont
3.Conectează-te în portal
4.Completează Formularul de înscriere. Alege programul de studii
5.Încarcă dosarul de admitere
6.Achită taxa de înscriere sau admitere
7.Transmite documente în format fizic.
Universitatea are în componență Facultatea de Drept, de Psihologie, Informatică, Finante – Banci, Contabilitate si Administrarea Afacerilor, Medicină. De asemenea, în istituție găsiți Facultatea de Farmacie, Științe Sociale, Politice și Umaniste și de Drept și Științe Economice Tg. Jiu.
-Candidații au nevoie de cererea tip de înscriere la Universitatea Titu Maiorescu. De asemenea, aceștia trebuie să ridice de la secretariatul unde au studiat, foaia de înmatriculare la studii universitare de licență pentru anul universitar 2019-2020.
[rssfeed id='1609318597' template='list' posts=2]–Diploma de bacalaureat, atât în cât și copie. În cazul celor care au terminat deja o facultate, trebuie să se prezinte la noua universitate cu diploma de bacalaureat, însoțită de o adeverință de student.
– Este important ca într-o declarație pe proprie răspundere, să precizați faptul că nu urmați mai mult de două programe de studii de licență în același timp.
-Certificat de naștere, în original și copie
-Certificat de căsătorie, doar dacă este cazul
-Adeverință medicală eliberată de medicul de familie. Dacă actul este eliberat de o instituție străină, acesta trebuie tradus și legalizat, conform normelor. Acesta se predă cu precizarea „S-a eliberat prezenta pentru a-i servi la înscrierea la facultate”.
-3 fotografii color format ¾;
-Actul de identitate
-un certificat de competență lingvistică pentru limba română. Acesta trebuie eliberat de către instituții abilitate de Ministerul Educației Naționale
-Dovada că ați achitat taxa de înscriere.