Adi Minune, cadou de zeci de mii de lei de la Cati Simionescu. Soţia manelistului a uimit-o pe vânzătoare: „Cărămizi de bani” (exclusiv)

Ioana Bucur 25.09.2021, 22:40
Adi Minune, cadou de zeci de mii de lei de la Cati Simionescu. Soţia manelistului a uimit-o pe vânzătoare: „Cărămizi de bani” (exclusiv)

Dragoste „fără număr” în familia celebrului manelist! Adi Minune a primit un cadou de zeci de mii de lei de la Cati Simionescu. Soția cântărețului i-a pregătit o surpriză uriașă de ziua sa de naștere și a reușit să o șocheze chiar și pe vânzătoare, când a plătit totul cash.

Adi Minune, cadou de 14.000 de lei de la soția sa

Celebrul manelist a împlinit, zilele trecute, vârsta de 47 de ani, iar momentul a fost sărbătorit cu mare fast de familie și prieteni. Adi Minune a avut parte de o mare petrecere, demnă de un „rege al manelelor”, iar apropiații parcă s-au întrecut în cadouri spectaculoase. Cu toate astea, cel primit de la soția sa a fost singurul care a reușit să îl lase fără cuvinte.

Petrecerea, la care s-a mâncat, s-a băut și s-a dansat până târziu în noapte, s-a lăsat și cu lacrimi, Adi Minune fiind copleșit de emoții, văzând câtă lume ține cu adevărat la el. Cati Simionescu, femeia care îl cunoaște cel mai bine, l-a impresionat, oferindu-i un cadou ce valorează nici mai mult nici mai puțin de 14.000 de lei.

Manelistul a plâns de fericire în timp ce toată lumea i-a cântat „La mulți ani”. Vizibil emoționat și bucuros că este înconjurat de familie și prieteni, Adrian Minune a mulțumit tuturor pentru surpriza făcută.

După ce a suflat în lumânările de pe tort, artistul a primit și o brățară de lux, cadou de la soția sa. Potrivit surselor Playtech.ro, este vorba de o brățară tennis din aur alb, de 18K cu diamante de 0.97ct, în valoare de aproximativ 14.000 de lei. Cadoul a fost achiziționat de Cati Simionescu dintr-un magazin, iar în momentul în care a cumpărat-o, vânzătoarea a avut un șoc.

Cati Simionescu a plătit cash brățara, în „cărămizi” de bani”, a precizat vânzătoarea pentru Playtech.

Adi Minune, cadou de zeci de mii de lei de la Cati Simionescu

„Doamna mea este bine acum și sunt fericit”

Adi Minune nu a stat pe bară nici măcar la ziua sa naștere, cântând pentru invitații săi cele mai cunoscute piese din repertoriul său. La cei 47 de ani abia împliniți, cântărețul este un om împlinit – este un soț și un tată fericit. Fiica lui cea mare, Karmen, nu a lipsit de la petrecerea sa aniversară. Tânăra vedetă a venit cu soțul și fetița ei.

A fost fost primul moment fericit pentru familia lui Adi Minune, după episodul terifiant din aceată vară, când a fost la un pas să își piardă partenera de viață. Cati Simionescu a fost operată de urgență la o clinică din Turcia, cu două luni în urmă. Manelistul dezvăluia atunci că problemele de sănătate i-ar fi putut pune viața în pericol lui Cati, dacă nu se intervenea la timp. Din fericire, soția lui se simte mult mai bine.

„Doamna mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două, trei zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, că nou nouță e totul ok. O iubesc”, a spus Adrian Minune pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...