Adevărul nebănuit din spatele declarațiilor lui Dincă în cazul Caracal! A fost dat de gol

Redacția IMPACT 08.01.2020, 11:52
Adevărul nebănuit din spatele declarațiilor lui Dincă în cazul Caracal! A fost dat de gol

Ancheta din Caracal continuă să fie în vizorul atenției publice. Au trecut deja 10 luni de la dispariția Luizei Melencu, eleva din Caracal care nu s-a mai întors niciodată acasă întrucât a fost sechestrată și abuzată și ucisă, după spusele lui Gheorghe Dincă, principalul inculpat în anchetă. De numele său se leagă și dispariția și uciderea din culpă a Alexandrei Măceșanu, o altă tânără din Caracal care dispăruse deja. Ce urmează?

Cazul Caracal, răsturnări constante de situație

Fie că își schimbă declarațiile, fie că se plâmnge de condițiile în care trăiește în penitenciar, Gheorghe Dincă urmărește cu orice scop să scape de închisoare. Încă de când a început anul 2020, Monstrul din Caracal și-a schimbat din nou declarațiile, conform ultimelor informații vehiculate în spațiul public, deși, avocatul său, Claudiu Lascoschi spune că el nu a fost informat cu privire la acest aspect.
Totodată, au mai existat zvonuri conform cărora Gheorghe Dincă refuză mâncarea din penitenciar. Unele surse transmiteau la un moment dat că bărbatul ar fi bolnav. Avocatul nu a confirmat, însă aceste lucruri. A precizat doar că ultima dată când a vorbit cu clientul său nu era bolnav și nu știe dacă a refuzat mâncarea sau nu. Nici despre presupusele agresiuni la care ar fi fost supus nu a putut spune nimic, susținând că nu are informații legate de această temă, potrivit cancan.ro.

Ce spun criminaliștii despre Dincă

Astăzi, absurdul situației deja create, l-a determinat pe Gheorghe Dincă să se răzgândească din nou cu privire la asumarea vinovăției sale, asta în contextul în care s-ar fi răzgândit de prima dată. Prin urmare, el și-a exprimat regretul față de cele întâmplate și părerea de rău pentru faptul că fetele nu mai sunt în viață, conform aceleiași surse.

„Ca expert vă pot spune că primele declarații, cele date la cald sunt adevărate. Pe parcurs suspectul se poate răzgândi, dar primele declarații sunt cele adevărate. Dincă se joacă cu anchetatorii, intervine spiritul de animal hăituit. El poate declara orice, dacă anchetatorii au probe, dosarul merge mai departe. Aceste lucruri îi vor face lui rău„ , a declarat criminalistul Liviu Chesnoiu, la un post de televiziune.

Pe de altă parte, Tudorel Butoi, expert în domeniul criminalistic ia în calcul ipoteza ca Gheorghe Dincă ar fi de fapt un traficant de persoane și că face parte dintr-o rețea amplă de prostituție din Italia.

Tudorel Butoi, criminalist. Foto: Mediafax
Tudorel Butoi, criminalist. Foto: Mediafax

„Dincă este un traficant fără discuție, introdus în rețeaua de ofertă pentru piața de prostituție din Italia. Lucrurile sunt clare, numai că el a avut „două accidente de muncă”. El nu a reușit să facă profilul psihologic al celor două fete. De data asta el a întâlnit două fete cuminți, fete la locul lor și inserate social, cu școală, cu iubiți, cu prieteni și cu nevoile lor”, a declarat psihologul criminalist Tudorel Butoi pentru Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe