EXCLUSIV

Adevărul despre starea de sănătate a lui Ion Caramitru. Actorul e în spital de mai bine de trei săptămâni (Exclusiv)

Iancu Andreea, Diana Timișoreanu 30.08.2021, 19:13
Adevărul despre starea de sănătate a lui Ion Caramitru. Actorul e în spital de mai bine de trei săptămâni (Exclusiv)

Actorul Ion Caramitru aduce multă îngrijorare în rândul colaboratorilor săi și al celor care îl admiră pentru talentul său. Din păcate, de mai bine de trei săptămâni, starea de sănătate a lui Ion Caramitru nu este una bună, acesta aflându-se în continuare internat în spital. Vârsta și faptul că din data de 10 august și până astăzi actorul nu a fost externat, sunt doar câteva dintre semnele de îngrijorare ale celor care îl îndrăgesc. Puțini cunosc însă adevărul despre Ion Caramitru și afecțiunea care îl ține încă pe patul de spital.

Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Ion Caramitru. Motivul pentru care actorul se află în spital de peste trei săptămâni

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori români trece prin clipe dificile, după ce, de mai bine de trei săptămâni, starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. Ion Caramitru, în vârstă de 79 de ani, se află în continuare în spital, după ce a fost internat într-un spital din Capitală, în data de 10 august. Din cauză că starea de sănătate a lui Ion Caramitru este una delicată, președintele UNITER și în același timp managerul general al Teatrului Național din București nu a putut participa la evenimentele programate în această vară.

În timp ce familia actorului evită să vorbească despre situația lui Caramitru, directorul general adjunct al TNB a oferit primele informații despre problemele colegului său. Acesta a menționat faptul că spitalizarea actorului se va întinde, cel mai probabil, pe o perioadă mai lungă, medicii apelând la o terapie pe bază de antibiotice. Se pare că problemele sale sunt legate de un stafilococ rezistent.

Se pare că perioada sa de spitalizare va mai dura. Nu ştiu să vă dau detalii, fiindcă nu le-am primit nici eu la rândul meu. Tot ce ştiu este doar că medicii care se ocupă de soarta lui Ion Caramitru au decis să apeleze la o terapie mai lungă cu anitibiotice, a declarat Ioan Onisei, directorul general adjunct al Teatrului Naţional din Bucureşti, pentru redacția Playtech-Impact.ro.

 

Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Ion Caramitru
Ion Caramitru se confruntă cu probleme de sănătate și se află internat într-un spital din Capitală

“Dorința de a reveni pe scenă este foarte mare”

Chiar dacă începând din data de 24 august, Teatrul Național și-a reluat activitatea, Ion Caramitru nu va urca prea curând pe scenă. Potrivit directorului adjunct, actorul nu are încă reprogramate spectacolele, nefiind oportun să se anticipeze starea de sănătate a acestuia în viitor. Totul depinde de evoluția sa și sfaturile medicilor.

Noi programăm spectacolele şi în funcţie de agenda actorilor noştri şi a invitaţilor cu care colaborăm deseori. Sigur că, în aceste condiţii, niciun spectacol al lui Ion Caramitru nu a fost încă reprogramat şi nici nu putem anticipa astăzi când vom face acest lucru. De altfel, nu aş şti a vă răspunde nici când se va întoarce la muncă. Însă, şi în cazul său, ca în cazul multor actori, dorinţa de a reveni pe scenă, în faţa publicului, locul de unde se poate spune că într-un fel se hrănesc, e una foarte mare. Şi poate fi un factor determinant, care să-l ajute în lupta sa cu boala care iată, durează mult mai mult decât ne-am imaginat!, a explicat Ioan Onisei.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu actorul. Cum a ajuns Ion Caramitru să necesite spitalizare

Veștile despre starea îndrăgitului artist sunt așteptate de întreaga familie și de către admiratorii actorului, directorul general adjunct al TNB susținând că va continua să țină legătura telefonic cu Ion Caramitru. În plus, acesta a precizat și cum a ajuns colegul său de breaslă să necesite îngrijirea medicilor, din cauza unui stafilococ rezistent la tratamente. Totodată, Ioan Onisei prevede că va exista și o perioadă de convalescență pentru ca actorul să se recupereze, astfel că revenirea sa pe scenă nu va fi una rapidă.

Ce înţeleg că s-a petrecut ţine puţin de un scenariu cu care sigur s-au confruntat şi alte persoane, fiindcă nu e vorba totuşi de o noutate absolută. Pur şi simplu, Ion Caramitru a intrat în contact cu un stafiloc, într-un anume moment, iar această bacterie a dorit exact acum să-i dea atâta bătaie de cap. În plus, pare că a fost şi foarte puternică, fiindcă după tot felul de analize şi un tratament constant cu antibiotice, ea încă pare că are un cuvânt greu de spus!, a mai declarat Ioan Onisei pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe