Adevărul despre divorţul Ronei Hartner. De ce s-a despărţit de fapt de soţul francez (exclusiv)

Ana Anitoiu 01.10.2021, 17:31

Rona Hartner a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de fapt de soțul francez. Artista a recunoscut că și-a schimbat viziunea în privința relațiilor amoroase și că în prezent își dorește cu totul altceva decât până acum.

Ce trebuie să facă Rona Hartner la doi ani după ce a învins boala secolului

Rona Hartner se simte bine și plină de energie la doi ani de când a învins boala secolului. În prezent, pregătește o linie vestimentară în Franța ce se va numi ”Rochia mea de duminică”, lucrează la un spectacol de jazz și la videoclipuri. Artista încearcă totuși să țină cont și de sfaturile medicilor.

”Ar trebui să fac mai mult sport și să mănânc fibre. Fac un tratament cu apă ionizată, cu ioni pozitivi, care oxigenează celulele, mă simt extroardinar.

După chimioterapie, ai pielea mai uscată, mai sensibilă, apa aceasta însă m-a energizat, m-a întinerit. Dacă aș bea trei litri pe zi, cât ar trebui, ar fi și mai bine, e foarte sățioasă și bună”, a spus Rona Hartner pentru redacția Playtech-Impact.

Adevarul despre divortul Ronei Hartner. De ce s-a despartit de fapt de sotul francez (exclusiv)
Rona Hartner

De ce s-a despărțit Rona Hartner de cel de-al doilea soț

Rona Hartner, în vârstă de 48 de ani, a trecut prin două divorțuri și consideră că trebuie să fie mai atentă la alegerea sufletului pereche în viitor. Artista a dezvăluit motivul pentru care mariajul ei cu soțul francez a luat sfârșit, precum și ce a început să caute într-o relație.

”Recunosc, am făcut niște greșeli. Ca un copil care a ținut foarte mult la tatăl ei, am încercat să găsesc pe cineva care să semene foarte mult cu el, dar nu e bine să cauți un bărbat după un anume tipar.

Nu mai caut pasiune, caut echilibru. Mă enervează cumplit schimbările bruște de comportament, mie îmi pace pacea, armonia. Îmi place ca un bărbat să aibă încredere în nevastă. Unii soți cred că nevasta a fost inventată să fie și ea, p-acolo, prin casă…”, a mai spus Rona Hartner pentru redacția Playtech-Impact.

Rona Hartner, despre posibilitatea de a avea o relație cu un român

Rona Hartner a adăugat că fostul ei soț francez locuiește în același cartier cu ea și că se mai întâlnesc pe plajă întâmplător. Totuși, artista a spus că nu mai este nicio șansă de împăcare între ei doi.

”Nu știu dacă aș fi mai fericită cu un bărbat român. E greu să cunoști omul, totuși, recunosc, românii sunt mai afectuoși. Mai îmi fac curte, unii, online, dar nu mă pot combina cu cineva pe Internet. Dar, nu se știe niciodată…”, a mai spus Rona Hartner, care a fost căsătorită cu un agentinian și cu un francez.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...