Adevărul despre averea lui Victor Pițurcă. Dumitru Dragomir: „Este multimilionar”. Ce afaceri are fostul selecționer

Beatrice Dumitru 30.01.2023, 15:34
Adevărul despre averea lui Victor Pițurcă. Dumitru Dragomir: „Este multimilionar”. Ce afaceri are fostul selecționer

Victor Pițurcă, fostul selecționer al naționalei României, este și un prosper om de afaceri. În afara banilor câștigați din fotbal, acesta și-a mărit averea și din alte surse. Dumitru Dragomir, unul dintre prietenii lui Victor Pițurcă, a dezvăluit ce avere are acesta și din ce afaceri face bani.

Dumitru Dragomir, despre averea lui Victor Pițurcă. Câți bani are

Victor Pițurcă (66 de ani) a fost reținut de DNA și este audiat într-un dosar privind achiziţia de produse medicale în timpul pandemiei de coronavirus. Acesta ar fi implicat în dosarul măştilor anti-Covid neconforme livrate în spitalele MAPN și și-ar fi folosit influenţa pentru a-i facilita accesul la contracte fiului său, Alex Pițurcă, a cărui firmă s-a ocupat de transportul produselor aduse din China. Din acest contract, familia Pițurcă ar fi încasat 11 milioane de lei.

Fostul selecționer al naționalei României este un om bogat, datorită banilor câștigați din perioada în care a antrenat, dar și a afacerilor pe care le are. Deși a spus că nu se poate compara cu Mircea Lucescu din punct de vedere financiar, Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit că Victor Pițurcă ar avea o avere care depășește 50 de milioane de euro.

Adevărul despre averea lui Victor Pițurcă. Dumitru Dragomir: „Este multimilionar”. Ce afaceri are fostul selecționer
Victor Pițurcă a fost reținut de DNA.

„Este multimilionar! Are afaceri de zeci de milioane. Ușor peste 50 de milioane. Are două blocuri lângă Marriott, are un ginere foarte harnic… Nu am văzut așa ceva. Pițurcă are oameni lângă el, e bine să ai lângă tine oameni de încredere. Pițurcă și Becali au știut să își apropie oamenii buni”, afirma Dumitru Dragomir în urmă cu un an, pentru ProSport Live.

Victor Pițurcă, arestat două luni pentru jocuri de noroc

Victor Pițurcă este liber de contract din ianuarie 2020, când a plecat de la CS Universitatea Craiova. Acesta a mai antrenat pe Steaua București, actuala FCSB, naționala României și formația Al Ittihad din Arabia Saudită.

Fostul selecționer a stat două luni în pușcărie din cauza jocurilor de noroc, pe vremea când era fotbalist la Scornicești. Acesta a povestit că se afla la Târgu Jiu, iar într-o seară a jucat jocuri de noroc și l-a prins Miliția și a făcut două luni de pușcărie din șase atîy cât primise inițial.

De asemenea, în 2013, Victor Pițurcă a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul ”Valiza”. Atunci, fostul selecționer a fost găsit vinovat pentru mărturie mincinoasă, spunând că banii pe care Gigi Becali i-a promis jucătorilor lui U Cluj, 1,7 milioane de euro, pentru a-i motiva înaintea duelului cu CFR Cluj, ar fi fost, de fapt, pentru achiziționarea unui teren în Cluj-Napoca.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...