Adevăratul motiv pentru care iubitul chinez a primit-o înapoi pe Monica Gabor. Ce probă a trecut românca

Beatrice Dumitru 13.11.2021, 19:21
Adevăratul motiv pentru care iubitul chinez a primit-o înapoi pe Monica Gabor. Ce probă a trecut românca

Vestea că Monica Gabor și iubitul său chinez, Mr. Pink, s-au despărțit a luat pe multă lume prin surprindere, mai ales că cei doi trăiau o poveste de iubire de mai bine de zece ani. Dar nu au putut sta prea mult departe unul de celălat, iar chinezul a făcut tot posibilul ca să o recucerească.

De ce s-a împăcat Monica Gabor cu Mr. Pink

După divorțul cu scandal de Irinel Columbeanu, Monica Gabor  și-a refăcut viața în America, în brațele omului de afaceri chinez, Mr. Pink. Relația dintre ei mergea foarte bine, dar fosta „scorpie de la Izvorani” s-declarat pe deplin fericită după ce fiica sa, Irina, s-a mutat alături de ea în vila luxoasă din Malibu.

Adevăratul motiv pentru care iubitul chinez a primit-o înapoi pe Monica Gabor. Ce probă a trecut românca
Monica Gabor s-a împăcat cu Mr.Pink.

Dar, în această vară, au apărut probleme în paradis, motiv pentru care Monica și Mr.Pink s-au despărțit. Rămasă singură, Monica a profitat și s-a distrat în Dubai, orașul în care locuiește sora sa, dar și în Grecia. Ce nu știa ea, era că Mr. Pink îi urmărea fiecare mișcare. Așa a văzut că românca a stat departe de bărbați, deși nu a dus lipsă de admiratori. Acesta a fost și motivul pentru care omul de afaceri a făcut tot posibilul să o recucerească și i-a făcut cadou o mașină în valoare de 200.000 de euro, scrie Playtech. 

Monica Gabor, controlată de Mr. Pink

Se pare că cei doi s-au despărțit din cauză că milionarul chinez o controla în permanință pe fosta soție a lui Irinel Columbeanu, aceasta trăind ca într-o colivie de aur. Mai mult, acesta i-ar fi sugerat să nu-și mai facă unghiile și să nu se mai machieze.

Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a povestit o persoană din apropierea româncei, scria Plytech în iulie.

Urmăriți Impact.ro și pe