Adelina Pestriţu îşi ceartă mereu fanii. Ce i-a putut spune vedeta unei tinere: „De ce mă mai întrebi?” 

Ana Anitoiu, Ștefan Olteanu 24.08.2021, 18:40

Adelina Pestriţu îşi ceartă mai mereu fanii care îndrăznesc să o critice sau să o contrazică. Vedeta a intrat într-o discuție contradictorie cu o persoană pe internet, în văzul tuturor.

Cum a fost enervată Adelina Pestrițu de o fană

Adelina Pestrițu este obișnuită să primească multe comentarii în care oamenii o apreciază pentru frumusețea și stilul ei, dar atunci când printre acestea se strecoară și unele negative, vedeta nu prea obișnuiește să ignore.

Așa s-a întâmplat după ce a publicat pe Instagram o imagine în care apare pe un balcon din Miami, cu blocuri înalte în spatele ei. ”O priveliște minunată!”, a scris vedeta în comentarii.

O fană a îndrăznit să o contrazică și să o ironizeze. ”Care priveliște? Blocurile?”, a întrebat ea, alături de câțiva emoji ce reprezintă râs cu lacrimi, dar și unele ce reprezintă o persoană care-și dă o palmă peste față. De atât a fost nevoie pentru ca Adelina Pestrițu să reacționeze.

Adelina Pestritu isi cearta mereu fanii. Ce i-a putut spune vedeta unei tinere
Adelina Pestritu

Cum și-a certat Adelina Pestrițu fana care a ironizat-o

Mai exact, Adelina Pestrițu i-a răspuns fanei că nu crede că a spus așa ceva. Însă, această persoană nu s-a lăsat deloc intimidată și a continuat disputa, susținându-și punctul de vedere.

”Mie personal, view-uri wow mi se par cele naturale (natură și tot ce ține de ea). Nu orașele și cotidianul. Fiecare cu părerile lui!”, a scris femeia.

”Atunci înseamnă că (emoji-urile ce reprezintă o persoană dându-și o palmă peste față, n.r.) nu-și au rostul aici. Pentru mine este absolut superb ce vezi în imagine. Deci dacă fiecare cu părerile lui de ce ma mai întrebi care view?”, i-a răspuns Adelina Pestrițu.

”Păi părerea mea e care view?, părerea ta e wow ce view. Mi-am exprimat părerea despre acele blocuri”, a continuat internauta.

”Cum zici tu”, a încheiat Adelina Pestrițu discuția.

Adelina Pestrițu nu stă cu mâinile-n sân atunci când e criticată

De altfel, aceasta nu a fost prima dată când Adelina Pestrițu a intrat într-un conflict pe internet când cineva a criticat-o. Anul trecut, vedeta a stârnit comentarii negative din cauza unul clip prea larg pe care l-a purtat la plajă.

”Zici că ai Pampers pe tine”, ”Arată ca slipul lu’ bunică-mea de acum 50 de ani. Așa e moda acum?”, ”Par niște scutece gigantice. Nu cred că avantajează pe nimeni acest model și au o formă ridicolă”, dar și ”Fată dragă, ești slabă rău! Iartă-mă, poate greșesc. Și da, cum ți-a mai scris cineva la comentarii: buzele tale sunt exagerat de umflate”, i-au unii internauți.

”Nu știu de ce îți exprimi părerea când nimeni nu ți-a cerut-o”, ”Atâtea păreri când nimeni nu le cere. De ce?” și ”Este mărime mică, însă așa este modelul. Știu ce spui și sunt de acord că slipul este puțin mai larg”, le-a răspuns Adelina Pestrițu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...