Adelin Petrișor, dezvăluiri șocante din TVR. Decizie inumană din parte șefilor după ce doi reporteri s-au îmbolnăvit de Covid-19

Mirabela Vasile 10.10.2020, 09:46
Adelin Petrișor, dezvăluiri șocante din TVR. Decizie inumană din parte șefilor după ce doi reporteri s-au îmbolnăvit de Covid-19

Adelin Petrișor a făcut dezvăluiri șocante din TVR. Jurnalistul a comentat în termeni duri măsurile pe care televiziunea națională le-a luat în ceea ce privește cazurile covid din redacție. Anunțul a fost făcut chiar pe contul de Facebook al jurnalistul. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar postarea lui a devenit virală și a deschis un lanț lung al disputelor.

Adelin Petrișor vine cu dezvăluiri șocante din TVR. Ce a mărturisit jurnalistul

Jurnalistul a povestit ce se întămplă de fapt la televiziunea națională. Și asta după ce doi dintre reporterii TVR s-au infectat cu noul coronavirus. Adelin Petrișor spune că TVR a avut cel mai mic număr de reporteri din orice redacție din România.

”După vreo 7 luni de program de teren în pandemie, 2 reporteri ai Știrilor TVR au #COVID19. Din câte știu, oamenii iau tratament, dar sunt acasă, nu la spital. Încă de la început, noi lucrăm împărțiți în două ture, doar câte 4 reporteri de teren pe fiecare tură, foarte puțini în comparație cu orice redacție din România. Acum, în loc să-i înlocuiască pe cei 2 pe o perioadă de 2-3 săptămâni cu oameni din redacție sau din alte departamente ale TVR, șefii au preferat să ne amestece pe noi cei rămași și să ne pună într-un program haotic. Gata, s-a dus ideea că turele nu se pot întâlni la muncă. Am vorbit cu producătorul general, cu șefa Știrilor și cu Președintele TVR.”, a apus Petrișor.

Ce declaratii a facut jurnalistul
Ce declaratii a facut jurnalistul

Jurnalistul, acuzații grave la adresa șefilor: Mi se pare rușinos să nu ai înlocuitor, deși ai peste 2.000 de angajați

Adelin Petrișor a mărturisit că a explicat șefilor că reporterii sunt obosiți. Aceștia la rândul lor au declarat că nu au soluții, chiar dacă îi înțelege. Jurnalistul a spus că e chiar rușinos ca o televiziune de peste 2000 de angajați să nu aibă înlocuitori pentru doi reporteri bolnavi.

„Le-am explicat că suntem obosiți, stresați și că programul de până acum ar fi fost cel mai bun pentru această perioadă complicată. Toți au zis că ne înțeleg, că nu au alte soluții și fiecare a arătat cu degetul spre altcineva. Le-am spus și eu că mi se pare o rușine imensă că o televiziune cu 2200 de angajați nu poate găsi înlocuitori pe termen scurt pentru 2 reporteri bolnavi. Poate nu ar trebui să mă mir chiar așa de tare. Dacă stau să mă gândesc bine, la Știri numărul producătorilor, editorilor și prezentatorilor cred că e cel puțin dublu față de cel al reporterilor. TVR, armata cu 1000 de generali și o singură ordonanță… #paradoxuriDinTeleviziuneaPublica”, a adăugat juranlistul.

 

Urmăriți Impact.ro și pe