Adela Popescu, despre momentele grele din carieră. Ce a adus-o pe prezentatoare la capătul puterilor

Andra Daoud 16.02.2022, 19:43

Adela Popescu are o carieră de succes și o familie superbă, este tot timpul cu zâmbetul pe buze, însă nu i-a fost ușor să ajungă în punctul în care este astăzi. Vedeta muncește de la o vârstă fragedă și a trecut prin momente grele în carieră, care aproape că au făcut-o să clacheze. Actrița a povestit recent prin ce a trecut în perioada în care juca în telenovele.

Adela Popescu, despre momentele grele din carieră

Adela Popescu a devenit cunoscută publicului înainte să împlinească 20 de ani, grație rolului din telenovela „Numai iubirea”. Au urmat apoi și alte telenovele românești, iar Adela Popescu a jucat roluri care au consumat-o mai mult decât își dădea seama atunci. Vedeta a povestit în mai multe ocazii că s-a confruntat cu oboseală cronică, atacuri de panică și burnout în perioada în care juca în telenovele.

De altfel, tot ce s-a acumulat de-a lungul timpului a făcut-o ca la un moment dat să spună „stop!” telenovelelor și să se îndrepte către muzică și mai apoi către televiziune, lăsând în urmă cariera actoricească. Invitată recent în podcastul părintelui Visarion Alexa, Adela Popescu a rememorat momentele grele cu care s-a confruntat în primii ani de carieră. Ea a povestit că suferea de atacuri de panică și că nu mai putea dormi noaptea.

Am descoperit, în timp că, de fapt, erau niște atacuri de panică, pe care le aveam deseori în somn. Totul era foarte mult. Nu puteam să cuprind tot ceea ce mi se întâmpla. Jucam enorm atunci, zile întregi, cu pauză de masă în care nu știai dacă să mănânci sau să dormi.

Eu am avut și ghinionul să am personaje extrem de pregnante. De regulă, eram protagonistă, asta însemna că filmam tot timpul. Nu prea existau secvențe fără mine. Asta însemna ca trebuia să țin minte extrem de mult text și să-mi schimb stările foarte ușor”, a dezvăluit prezentatoarea TV.

Adela Popescu, despre momentele grele din carieră. Ce a adus-o pe prezentatoare la capătul puterilor
Adela Popescu și Dan Bordeianu, în „Numai iubirea”

Familia nu a știut prin ce trecea

Soția lui Radu Vâlcan a dezvăluit că i-a luat destul de mult să își dea seama că are o problemă și estimează că o jumătate de an nu a dormit cum trebuie noaptea, din cauza atacurilor de panică și a anxietății. Familia habar nu avea cu ce se confrunta și a aflat abia după ce depășise perioada dificilă:

Când povesteam cu familia mea despre perioada grea prin care am trecut, cu anxietăți, mi-au spus «dar noi cum de nu am știut asta?». Iar eu le-am răspuns: «Nici eu n-am știut să vă spun». M-a învăluit atât de sinuos, încât nu mi-am dat seama că se întâmplă asta. La un moment dat, am ajuns la concluzia că o jumătate de an n-am dormit noaptea, pentru că mi-era teamă să adorm, credeam că o să mor” , a mai spus Adela Popescu.

Actrița a jucat în producții românești precum „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire”, „Aniela”, „Iubire și onoare”, „Iubire ca-n filme” și a avut fie rol principal, fie secundar. După ce a renunțat la telenovele a început să cânte cu DJ Project, iar în ultimii ani s-a îndreptat către o carieră în televiziune. Prezintă emisiunea „Vorbește lumea” și pare că este meseria care i se potrivește cel mai bine, pentru că îi permite să petreacă suficient timp și cu familia.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună trei băieți, iar cel mai mic dintre ei s-a născut în vara anului trecut. Adela a revenit la cârma emisiunii la două luni de la nașterea celui de-al treilea copil.

 

Urmăriți Impact.ro și pe