Ada confirmă despărțirea de Dinu Maxer. Primele declarații despre separare

Corina Oprea 05.05.2023, 20:45
Ada confirmă despărțirea de Dinu Maxer. Primele declarații despre separare

Dinu Maxer traversează cea mai dificilă perioadă a vieții sale. După divorțul de femeia care i-a dăruit doi copii, se pare că a ajuns din nou în aceeași ipostază. Ada, tânăra iubită despre care s-a tot vorbit în ultima vreme, a confirmat despărțirea de celebrul artist. Cei doi au ajuns deja la sfârșit, după doar puțin timp de când au început relația.

Dinu Maxer și Ada s-au despărțit

Dinu Maxer a șocat cu apariția sa alături de o altă femeie mult mai tânără decât el, la scurt timp după ce a anunțat că nu mai este cu fosta sa soție, Deea. Cei doi s-au afișat public și au ajuns pe primele pagini ale tabloidelor, dar se pare că relația lor a ajuns deja la sfârșit, mai repede decât ne-am fi așteptat.

Ada a vorbit despre acest subiect, în speranța că va lămuri situația și va astupa gurile rele ale oamenilor.  Focoasa brunetă a explicat că a luat această decizie când a simțit că nu mai poate face față presiunii mediatice pe care o simte din plin. Consideră că este mai bine să rupă legătura, decât să stea mereu stresată și să audă tot felul de bârfe.

„Vreau să spun că acest val mediatic care m-a copleșit, informații eronate, comentarii răutăcioase în care am fost acuzată că i-am fost amantă m-au făcut să iau această decizie. Am decis că nu pot să îmi asum această lume în care ești expus mereu, iar în urmă cu două zile am luat hotărârea să nu ne mai continuăm întâlnirile.”, a declarat Ada pentru Spynews.ro.

Fosta lui Dinu a ținut să precizeze că nu îi stă în caracter să destrame familii și că l-a cunoscut pe artist când deja anunțase divorțul și era un bărbat singur.

 Ada nu a fost căsătorită

Pentru aceeași sursă, Ada a vorbit și despre zvonul care susține că ar fi divorțată, după ce a fost căsătorită cu un înstărit om de afaceri. Aceasta a recunoscut relația cu bărbatul, care s-a încheiat în urmă cu câteva luni, dar spune că niciodată nu au făcut nunta.

„Doresc să specific că nu am fost căsătorită, am avut într-adevăr o relație care s-a încheiat în urmă cu câteva luni. Vreau să clarific acest lucru din respect față de omul cu care am avut o relație, pentru că a fost și el târât în acest circ mediatic, iar cunoscându-l știu că, la fel că mine, nu își dorește mediatizare”, a mai precizat bruneta.

Cât despre faptul că nu vrea să se afle vârsta ei reală, aceasta a mărturisit pentru Spynews că nu este frumos ca o femeie să spună câți ani are.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe